Linn 25!

Efter en lång jobbdag, tur jag har de gamla som muntrar upp mig, var det dags att ladda upp för Linns 25 års fest! 
Marre, Ansis och Anders plockade upp mig och vi åkte vidare till Coffe där vi tjötade en stund innan vi kom på att vi var hungriga så det fick bli en sväng till Trollhättan och Max! ;) Där hittade vi två nya kompisar, dels killen som tog emot betalningen- vi tjejer fick varsin snobben mugg! ;) Sen kom Frida 3 år och ville ha med oss att leka i lekhörnet ;) Såklart vi följde med!
 
Till slut kom vi fram till festen, och vad rolig kvällen blev!!! Tårttävling, vi tyckte vi gjorde roligaste tårtan!! ;) Det var ett danspass som hölls av Linn, alla 40 personer var med och gav järnet!! :D Det var tipspromenad och det var Aqua- fest! ;) Och vad vi dansade!!! Det var inte lång stund vi satt ner kan jag säga, inte vi Dalslänningar iaf.. Haha ;) Vi dansade bugg såklart, jive och massor av "fuldans"!! ;) Vi hade dansbattles och allsång tills vi var helt slut! ;) Så himla rolig kväll med de bästa!! ♥ 
Tack Linn för att vi fick komma!! :D
Jag tror bestämt att jag får hänga med det roligaste, skönaste och grymmaste kompisgänget som finns! :) ♥
 
Marrre i lekställningen på Max! ;)
 
Bästa tårtskaparlaget! Marie, Coffe, Anna, Mikael och jag! :) ♥
 
Alla tårtor, det var lite olika stil på dem...! Några med hjärtan, en gaffeltårta (internskämt), en som var mer rakt på.. osv! ;) 
 
Som sagt, en väldigt rolig kväll med de bästa! ♥
Så tacksam att jag får vara en del av dalslandgemenskapen! 
"Ja jag vill leva, jag vill dö i Dalsland!" ;) Haha.
 
Kramar ♥
Elin
2014-03-24 @ 17:31:27

Haha! Åh, alltså de ä änna så de kommer en tår! Fan va bra vi har de! <3

Svar: Ja men visst är det! Kände detsamma när jag läste din och Saras bloggar :'D Vi är sjukt grymma tillsammans! <3 Längtar tills helgen å Arenan!!
Matilda
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0