Vänner för livet ❤

Carro har fyllt 25 och det firades i lördags! killarna var också med, men i detta inlägget är det tjejerna som gäller 😉
 
 
Från vänster, Denice, Carro, Paulina, Kajsa, Ida, Anna, jag och Kicki! ❤ 
 
 
Mina ❤ 
Tänk att jag skulle få äran att kalla dessa tjejer mina bästa! ❤ De är fantastiska hela bunten på olika sätt! 
Nu har vi känt varandra sen den 15 augusti 2007, så det är snart 9 år! Hur fort har inte denna tiden gått!? 
Vi har hållt ihop genom gymnasium, student, våra första riktiga jobba, byte av jobb, pluggtider, killar som har kommit och gått eller stannat kvar, olika typer av resor, flera av tjejerna har fått barn, jag har varit i Australien och Anna bor i Malmö, flyttar av olika slag, jag och Denice har bott ihop, som ett kollektiv med Kicki och Bernhed och Kajsa.
Det har hänt mycket under åren i allas våra liv, men vår vänskap har bestått och även om vi inte träffas dygnet runt som under skoltiden, har vi alltid lika roligt när vi ses! Bara att ta vid där vi slutade sist gång. 
 
Tänkt vad små vi var när vi sågs, 16 år. Osäkra, blyga, kaxiga utan att veta att vi skulle få de bästa åren i våra liv på Nuntorp. 9 år senare så står vi här, med en vänskap som jag tror och hoppas kommer att vara livet ut! ❤ 
Älskar er! 
 
Kramar ❤ 

Bilder från veckan som gått

 
En bild från i onsdags när vi gjorde en utflykt till Nordens Ark ☺ Himla mysig dag! 
 
Jimmy hittade en traktor i lagom storlek 😂
 
Plockar mycket hallon om dagarna, spåren borta på "Morfarses" ger näst intill hur mycket bär som helst 😄
 
 
Tog en glass med Anna häromdagen 👌
 
Mannen i huset lagar mat och till det ett glas kallt 👌🍓
 
Fin gårdagskväll, vi var ute i stugan en sväng, plockade blåbär, grejade lite med bastun och körde en sväng med fyrhjulingen ☺ 
Innan dess vart det ett städrace här hemma, det behövdes verkligen! Grejer högt och lågt, men nu är det fint 😁 (förutom att jag har satt igång att packa upp de sista flyttlådorna, så lite mer grejer nu.. Men snart är det ordning på torpet igen!) 
 
Jobbade helgen, så är ledig idag. Lugn morgon, fix hör hemma, snart kommer Anna förbi för att låna semesterböcker, och i eftermiddag ska jag och Jimmy åka till bokhandeln å se om vi hittar något intressant ☺ 
 
Kramar ❤ 

Vansbrosimmet och cowboyfest

Anmälde mig ju till Vansbro för sådär 1,5 vecka sen, några få pass senare stod jag där på startlinjen, och väntade på att få hoppa i plurret! 
Jag, min svärmor Ansi och min kompis Mirjam åkte upp över dagen, någon längre resa hanns inte med iår! Men över dagen var precis lagom! :) 
 
Solen sken när jag startade, ett åskmuller hördes på avstånd. Efter ca 700 meter mulna det på lite grann, och efter ca 1500 meter började det plötsligt att hagla! Hagelkornen var i storlek med puttekulor! Var glad att jag mestadels var under vattnet eftersom jag crawla, för varje gång jag vände upp ansiktet för att andas träffade hagelkornen kinden! Fortsatte hagla en stund innan det övergick till ösregn. Väl uppe var det ingen idé att duscha tyckte vi, så gick till bilen i våtdräkterna och når vi kom dit hade regnet upphört och vi kunde byta om till torra kläder och åka hem 😅 
En av de gula mössorna är Ansi, hon startade en stund före mig och Mirjam :)
 
Nöjda tjejer efter loppet! 😄👊🏊
 
Spännande upplevelse! 😅 Tiden iår blev 1.02.21, alltså ca 2 min långsammare än förra året, men med tanke på den obefintliga träningen inför loppet så kan jag inte vara annat än nöjd! :) 
 
När vi kom hem vart det direkt in i duschen, snabb sminkning och på med cowboykläderna! Sen åkte jag och Jimmy iväg till Gustav på 25 årsfest med cowboytema! Blev en himla kul kväll med många goa vänner, dans och skratt! 
 
Idag har vi mest gjort ingenting, bara tagit det lungt :) Skönt med såna dagar ibland också ☺ 
 
Kramar ❤ 

RSS 2.0