Grattis!!

STORT GRATTIS till dem som fyller år idag!:)
Mamma<3:D
Denice :D<3
Bengt Sjölund :D
Tommy Hagen ;D
Jenny Pettersson :D

Hoppas ni alla har haft en underbar dag :D

Körlektionerna idag gick hyfsat, gårdagen var bättre. Men jag klarade 3 av datatest till idag i varje fall så nu har jag bara repetitionerna kvar att göra:) Gött att ha klarat alla tre gångervar, ska bara göra dem alla lika många gånger igen fram tills jag har mitt körkort i handen någon gång i februari! Skulle va så himla gött å klara de första gången när jag nu har fått vänta en evighet!^^

Snöade något sjukt när jag körde tredje lektionen idag. (körde först ett dubbelpass och sedan ett enkelt lite senare) Så det var verkligen träning i vinterväglag! Roligt tycker jag när det inte är samma hela tiden:) Men det var lite läskigt en gång när jag skulle svänga in och vända på en plan och det var ungefär ren isgata med snötäcke^^ Men de löste sig de med:)

På vägen hem var jag duktig och handlade tvättmedel och nu har jag tvättat och lagat mat! Husmor:P
Så går det när båda föräldrarna jobbar:P

Har föresten damp på min mobil. den ska dö! Som jag sa till Anna, enda anledningen att den överhuvudtaget onte har gått på plankan än är att jag har några nummer kvar där i. De allra flesta är borta.
Förslag på ny mobil? Sony Ericsson ska jag ha nu!!!
Aldrig mer NOKIA säger jag bara.

Så säger jag.

Kom på en till sak, är avundsjuk på brorsan och hans fem kompisar som har hyrt en lägenhet i Åre nu en vecka över nyår. Fusk. Jag vill också åka skidor!! Å Markus och Rosa är i Idre en vecka. Fusk där med.
jag får bara plugga jag... :P
Hoppas alla har de kul iaf!:D

Kramar<3

RSS 2.0