Påskliljor, tjejkväll och catfight

Var i Mellerud en sväng med Kajsa idag, vi handlade present till Carro åså :) Även Anna E kom och hjälpte till att välja! :)
Blev en jättefin ljuslykta och en bukett tulpaner :)
Inne på Ica hittade jag även några knippen med påskliljor, för 7 kr st. Köpte med mig 3 knippen hem :)

De har redan börjat slå ut nu! :)

Tjejkvällen blev efter lite tok vääldigt lyckad!
Carro bjöd på en riktigt smaskig tårta och grejer. Vi hade mycket viktigt och oviktigt att prata om, framtid och dåtid, vänner och ovänner, med mera med mera. Underbart mysigt! Tack Carro, Kikki och Kajsa för ikväll och för att ni är så himla bra! :)

När jag kom hem hade käraste Mimmikatten dille på att gå ut, och efter en stund hör jag MJAOOMORRR, ropar in Mimmi och när hon kommer in har hon ett litet sår precis intill ögat. Min lilla försiktiga fighter.. Men hon verkar inte ha tagit någon större skada som tur är! :)

Detta var jag i eftermiddags.. Fast jag är ju ingen katt. Men iaf. Jag skulle läsa min pluggbok, la mig tillrätta i soffan.. och somnade. Sov i 3 timmar! Herregud, var helt förvirrad när jag vaknade vid halv fem!
Och trots det är jag trött nu..  Bara att gå och lägga sig så man orkar vara pigg och alert imorn på förmiddagens seminarium och eftermiddagens föreläsning!

Kram och godnatt alla goingar! :)

RSS 2.0