Bra helg! 👌

En jobbvecka är över, den första på sommarschemat och jag njuter just nu av första dagen av två lediga. En intensiv helg har det varit, den började i torsdags då jag och Paulina först lunchade nere vid Skräcklan i Vänersborg och sedan på kvällen tog oss ner till Trollhättan och Strandgatan för varsin cider och firade av... MIN GODKÄNDA TENTA!!! 😄 Så himla glad att jag har klarat första året av sjuksköterskeprogrammet! :D 
 
Sov hos Pau, och på fredagsmorgonen åkte jag raka vägen för en fika med Kajsa på Gula Huset, satt å tjöta en bra stund, himla trevligt!! :)
 
Jobbade fredag kväll och lördag dag, sen hann jag med en sortimme innan det var dags att göra sig iordning för kvällens festligheter :D 
Dans till stains på Ängas Loge! Förfest hos Larsson, innan vi åkte till Logen. 
Så himla rolig kväll!! :D Massa trevligt folk, dans och bra musik. Dock något senare än vad jag tänkt, det skulle sluta 01, men höll igång till två ;) så jag vart hemma och i säng vid tre. 
Halv sex ringde klockan och det var dags för jobb.. Lite trött då!! ;) 
Men det var det värt!
 
Sov på dagen och jobb igår kväll igen. Nu ledigt! :) pappa kommer upp senare och hämtar bilen som ska in på verkstan, drivknutarna behöver bytas och så är det något som låter från höger bak.
 
 
En bra helg 👌😄❤
 
Kramar ❤ 

RSS 2.0