Snacka om möjligheter!

Vet ni vad?
 
Det finns hur många möjligheter som helst för mig när jag är färdig med studierna. Hur skall man egentligen kunna välja? Det finns så himla många tjänster lediga, och de olika avdelningarna, mottagningarna och övriga arbetesplatsen inom sjukvården skriker verkligen efter personal.
De erbjuder högre lön för nattarbete, de erbjuder full lön för 80 % jobb och 20 % reflektion/utveckling, de erbjuder betald specialistutbildning och så vidare och så vidare.
 
Allt från ambulans, till barnmorska, till psykiatrin, till geriatrik, till gastro, till neuro, till vårdcentraler, till hemsjukvård, till barnsjukvård, till akutsjukvård, till hjärtavdelning, till onkologi, till kirurgi, till neo, till lungavdelning, till operation, till iva, till... ja det finns helt enkelt hur många jobb och erbjudanden som helst.
 
Det innebär inte bara att det finns hur många jobbmöjligheter som helst, utan också att det finns stora möjligheter att byta inriktning i princip hur många gånger som helst under ett yrkesliv. Och vet ni vad? Jag har inte bara min sjuksköterskeexamen, jag har också min personalvetarutbildning i grunden. Och där ökade genast möjligheterna ännu mer. Jag kommer inte att ha ett enformigt och tråkigt yrkesliv iaf, det är en sak som är säker!!
 
En kurs kvar, sedan EXAMEN!!! :D:D Den 2 juni, som jag längtar!!
 
Kramar <3 
 

RSS 2.0