Huset just nu och lite annat!

Jag vill hem!!! 
Nu!! 
Och golvet är försenat igen..! Midsommar säger Colorama nu. Var tydligen svårt att få tag på råvarorna till vinylen.. 
Men nu hade de fått en del, och de jobbar 2 skift på fabriken för att kunna få ut golvet så snabbt som möjligt. 
Fanns tydligen 14 paket i Karlstad som de skulle frakta hit tills igår, så snickarna kan börja lägga golvet i köket så att de kan börja sätta in köket. Skönt att det händer någonting iaf under väntetiden på resten av golvet. De har garanterat att det inte ska bli någon färgskillnad så vi hoppas på det. 
Nu har det stått still i.. 3-4 veckor? 
 
Trappan som skulle vara det som tog längst tid, lär bli klar innan resten av golvet kommer. Så snickarna hoppas kunna sätta in den med en brädbit under för att sedan kunna skjuta in golvet under trappan när golvet kommer. Allt för att det skall gå framåt i processen. 
 
Där vi bor nu i morfars hus, går egentligen bra. Nu är det mest jobbigt att att inte ha koll på alla grejer, inte ha ordning. Har grejer på 5 olika ställen just nu. 
 
Var i lägenheten igår fm och packade några ksrtongee, så det går framåt det också. På eftermiddagen åkte vi upp till Denice medan Jimmy jobbade, då vart det mat lek och prat i flera timmar, så Mysigt! 😍
 
 
Tänk när man har detta som utsikt från vardagsrummet igen! 😍😍 
 
Hoppas hoppas hoppas att de börjar lägga golvet i köket idag..! Än så längre har jag inte sett någon snickarbil åka förbi här men kan ju ha missat dem. Jag och Zero får ta en promenad dit sen och kolla 😊 Är ju så sugna på att få se hur golvet blir!!
 
Annars idag är det cykelförberedelser inför Vättern! Hoppas kunna lämna in iaf Jimmys (hans morfars) cykel på service. Behövs verkligen 🙈 Min krånglar lite i växlarna så skulle vara skönt om nån kollade över dem också. Fick fixat reflexer igår iaf. Ska köpa cykelglasögon idag med linser i olika färger som går att byta beroende på om det är natt, dag, regn eller sol 😉 
 
Kramar ♡Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0