Buggafton

Kan ju börja med att berätta om gårdagen;)
Åkte hit till skolan, åt och sen skulle vi göra iordning oss. Mitt snack gick ungefär såhär: Tror du att Annelie och Tommy tillåter att man stannar hemma pga klädbrist? Jag kom på att jag hade faktiskt inga buggkläder.. Jobbigt. Det fick bli ett par jeans å en shorta. tråkigt men det dög.
 När bussen kom och hämtade oss var det nog ungefär 3 personer som var nyktra i hela bussen. Chaffisen och två tjejer bakom oss. det blev en sång och skratt och tjöt fylld resa kan jag bara berätta!

Tillslut kom vi dit till Båberg. Vi visste inte riktigt vad vi skulle hitta på:P De va liksom: Vad gör man nu då?^^
Men vi blev uppbjudna bägge två. Efter första dansen var de två killar som bjöd upp oss, det blev att vi inte kunde med att gå ifrån dem efteråt.. Lite jobbigt sådär för dom var ju trevliga men lite långtråkiga. Å man vill ju kunna dansa med lite olika personer. Det blev alltså några danser med dem tills någon annan bjöd upp oss:)

Summerat: Helt okey kväll men det hade vart roligare om några mer man kände hade följt med:)


Denna dag har jag och Denice följt med hennes familj till Överby, hittade en julklapp till pappa, en till grön Team Sportia tröja och lite annat smått å gott;) Tröjan är megeskön!:D

senare blir det antingen en springtur ute i mörket eller en sväng ner till gymmet:) vi får väl se!
Efteråt filmtajm!:D

Lövfbergs LilaHar precis ätit frulle å faktiskt pluggat lite;)

Nu bär det av till farmor för att hälsa på henne:) Mysigt:)

You make me happy my friend !:D

tidigt!

Jag ska snart gå till frukosten och sedan direkt till minibussen. Den ska ta oss, Jag, Simon, Bratt, Johan B, Philip och Wikström till Sparresäter där vi ska på något slags kommunelevråd.^^ 
Jag borde verkligen inte åka med om man tänker på hur många lektioner jag har missat och ska missa under den närmaste tiden.. Jag har varit borta på en hel del nu och har mycket att ta igen.. Jag får la sitta ikväll efter bowlingen eller något och skriva svenskan till imorn. Har ju inte pappren till den så får la försöka sno av Emma eller Jessica eller något:P Sen på torsdag kväll ska jag plugga matte. Så att jag fattar!
Åså blir de stalltjänst i helgen å då måste jag se till att hinna klart med de jag ligger efter i, som tex kossa och etologi och samhäll..
Japp de blir mycket att göra det närmaste alltså!
Men igår valde jag och Kajsa sånt där gruppdiskution och workshopar till måndag-tisdag, good!

Nu blir de frukost!
Wish me luck för dagen!:P

RSS 2.0