En kopp te en söndagskväll

Jag dricker te ur min sommarblommiga tekopp, den med jordgubbar på. Och äter tacos från en vit tallrik med blomdekorationer på kanterna, tallriken är köpt på loppis.
Jag kan inte sluta le.
Det är mörkt och det är kallt men jag är glad.
Tänk vad några ord.. Eller många ord, kan göra en glad.
Bara går och flinar när korna mjölkas, och kompisen undrar om jag fått något gulligt sms.
Vi kommer fram till att det är trevligt att jobba söndagkvällar..Ungefär så fast vitt porslin och mycket finare ser det ut längs tallrikskanterna


Nu ska jag gå och lägga mig tidigt med ett leende på läpparna

Tänk vad mycket jag har egentligen..

Jag är så himla glad. Jag har så mycket fint; världens bästa familj<3, de finaste vännerna, härliga arbetskompisar, riktigt goa och trevliga grannar, jag gick på Sveriges mysigaste skola, en duktig häst, en bra bil...
Listan kan bli lång!
Jag vill bara säga att jag är så himla nöjd med allt jag har! Kan nog inte ha det bättre för stunden än jag har det tror jag.
Jag förstår mig inte på de människor som inte förstår att uppskatta det de har, för vad betyder egentligen mer än en familj som bryr sig om en vad som än händer? Eller vänner som alltid finns där?

~~*~~

Helt okey helg att jobba faktiskt! Får ju en timme extra att sova inatt eftersom vi ställer om klockan :) Skönt ska det bli!
Har duschat, ätit och nu blir det film med Denice :)

Ge aldrig upp det du brinner för!

Ger du upp det du brinner för så kommer det bli ett hål, ett tomrum som du kanske inte känner av i början men som sedan smyger sig på ju längre tiden går. 
Så även om du tvingas ta en paus, du kanske behöver det för att känna den riktigt glädjen igen, ge dig själv chansen att alltid komma tillbaka till det igen. Det är viktigt för dig och din självkänsla att du får göra saker du tycker om att göra, att ha ett mål, något roligt att fundera på under tråkiga stunder eller bara minnas och le.

Fina, fina Blossom <3

Mina två dagars ledighet har vara härliga!
Sovmorgon, kollat på flera filmer med Västergårdsfolket, vart i Trollhättan med mina flickor idag och lunchat med Kikkis mamma på Subway (så gott!!), handlat lite höst/vinter växter att ha som dekoration på trappan som ljung och kål :) Klockan två var vi på Södra Kärr, en mjölkgård där Carro och Denice jobbar, och blev intervjuade av ATL, Sveriges lantbruks tidning. Tog massa roliga kort och svarade på frågor om jobb, skola och framtid. 8 glada tjejer var vi! :)

Ikväll blir det som skrivet hoppträning för Nina med Caisa, ska bli jättekul!! :) Enda nackdelen med träniungar på Nuntorp på kvällarna är att man är i säng så sent på kvällen efteråt. Lite jobbigt att komma upp fem dagen efter, med det är det värt!! :)


Puss o kram!!

RSS 2.0