Första skoldagen

Höstterminen har börjat! Idag påbörjade vi termin 3/6 av sjuksköterskeprogrammet. Till vintern har vi gjort halva. Känns rätt bra. 
Läst på inför morgondagen ikväll, tända ljus och Mimmi som sällskap ❤ 
 
 
Var på vårdcentralen förut innan skolan, för att kolla upp ett fästingbett som är rött, varmt och kliar. Fick förklaring av sköterskan där att det inte är tecken på borrelia. Hon sa att det blivit en reaktion på bettet, men det såg inte ut som att det utvecklats borrelia. Än. Så ska hålla koll!
Fick veta idag på föreläsningen i skolan att rodnad, värme, svullnad och smärta är tecken på inflammation. Så det är det ju då antar jag. Även om det inte är smärta så kliar det iaf. 
 
Dålig bild, men såhär ser det ut nu.
Skriver ner det här för att ha det på pränt, så jag kan se datum, utseende osv. senare :)
 
Kramar ❤ 

Shopping och balvagn!

 
Överby med mina fina tjejer igår! Fick köpt en kappa, en klänning och ett par skor. Klänningen och kappan var på rea, är hur nöjd som helst! 
Halva reapriset på denna klänningen, så fick den för 100 kr! Himla nöjd :) Hade den igårkväll.
 
Blev denna kappan, 20 % på den så fick den för 560! :) Nöjd!
Köpte dessa skorna också, vet inte om jag behåller dem eller inte.. Men behöver ett par att gå i, får ont i ryggen av mina favvo Fredd Perry.. De är ju så platta! Ska prova dem här hemma så får vi se sen.. 
 
Vi fick visst dieselstopp med traktor och balvagn! Så det var bara å putta 😉
 
Haha förfester i balvagn är alltid de bästa!! Tur med vädret och en balvagn full med goa glada vänner som skrålar till låtar som spelas ur högtalaranläggningen. Sånt som jag tror vi kommer att sitta och berätta för våra barnbarn på ålderns höst.. Har vi tur kanske vi kan åka balvagn hela livet och ha lika roligt som nu! 
 
Idag är det bara att ladda inför skolstarten som infinner sig imorgon..! Känns helt okej, till och med rätt gött att komma igång igen. Och väldigt roligt att träffa klasskompisarna igen! :)
 
Kramar ❤ 

Innebandykväll med killarna!

 
Vaknade upp med en rejäl träningsvärk idag..! 
Spelade innebandy igår för första gången sen i december tror jag. Sååå roligt!!! Var lite låg igår eftermiddag, men så fick jag ett sms om bandy så då åkte jag dit och hade en skitbra kväll, både det roliga i att spela och dels hänget med killarna! Älskar't! Gick mycket bättre att spela för mig än jag trodde, gjorde faktiskt många mål..! :D 
 
Träningsschemat för hösten ser ut som följande:
Måndag: Stationsträning
Tisdag: Innebandy de dagar det blir, annars löpning eller simning.
Onsdag: Stationsträning 
Torsdag: Innebandy, löpning eller simning.
Fredag: Vila/promenad 
Lördag och söndag: Det jag känner för, promenad, gym, simning, ridning osv. :) 
 
Jag vet hur bra jag mår av träning, och hur mycket jag behöver det när jag pluggar och sitter stilla hela dagarna. Det är klart att vissa dagar kanske jag jobbar och inte hinner träna, eller något annat händer. Men grunden är iaf såhär! :)
 
På måndag börjar vi med intro till mikrobiologikursen kl 15-17, tror vi drog nitlotten angående vilken tid på dagen vi skulle få.. Men men, blir ju nästan som att ha en extra dag sommarlov! ;) Dock hinner jag inte till stationspasset på måndag (Det börjar 17.30-18.30), himla tråkigt, speciellt som det är första gången för i höst för alla. Men det är inget att göra åt! :)
 
Idag ska jag städa och röja här hemma, läsa på lite mikrobiologi och ikväll blir det tacomys med ett gäng vänner! Bra dag 😊 
 
Kramar ❤ 

RSS 2.0