Bakat bröd :)


Jättegott blev det!
Idag har jag bara haft en hemmadag, tvättat, diskat, lagat mat och bakat bröd. Var inte hemma på hela dagen igår, utbildning på jobbet 9- 15 och sen åkte jag direkt till Anna och Berg för att hämta min elvisp, men råkade bli kvar där ända till halv 1 på natten.. hum. men kul hade vi! Synd att Sverige förlorade mot Ukraina i fotbollen bara.. :/ Får hoppas på att de tar hem det mot England på fredag istället!

<3 mina fina vänner när vi var på promenad!Haft så mycket roligt att göra nu den senaste tiden så har inte prioriterat bloggen. Är fullt upptagen med annat :)
Örsjön- runt i söndags, födelsedagskalas, Aqua Blue, tivioli, båtturer där jag fått köra, 1000hk 2 V8 motorer powerboat, nöjd tjej! Och en massa annat roligt som studentfirande med mera :) Balen har ni ju fått lite bilder på iaf :)

Ikväll var det innebandy, jättekul! :D
Imorn jobb och sen till Göteborg för ridlektion, torsdag är det jobb igen :)

Kram på er!

Bal på Baldersnäs Herrgård 5 juni 2012En himla trevlig kväll med riktigt god mat! :D Jag är så nöjd att jag fick gå på bal! :)
Tack till alla som var där :)

Kramar ♥

Himla trevligt kväll igår!

Det var riktigt trevligt igår, från det att jag lämnade in min sista tenta som förstaårs elev på personalvetarprogrammet (!!!) till det att jag kom hem och lade mig runt 2 så hade jag sjukt roligt!! :D
Perfekt firande av sommarlovet :D
Mycket roligt folk, mycket dans, och runt 25 pers på förfesten ;D Vad kan då gå fel?
Hade med mig kameran men hade visst annat att göra än att ta kort, men det var det flera andra som gjorde så det kommer nog upp något kort här ändå snart :) 

Just det, lovade ju er fler bilder också..! 
Det kanske jag kan ordna med senare idag.. Vi får se :)
Ni får en från brorsans student nu iaf!

Jag älskar er!♥ Grattis bästa brorsan till studenten!! :D:D

Kramar 

RSS 2.0