Påskliljor, tjejkväll och catfight

Var i Mellerud en sväng med Kajsa idag, vi handlade present till Carro åså :) Även Anna E kom och hjälpte till att välja! :)
Blev en jättefin ljuslykta och en bukett tulpaner :)
Inne på Ica hittade jag även några knippen med påskliljor, för 7 kr st. Köpte med mig 3 knippen hem :)

De har redan börjat slå ut nu! :)

Tjejkvällen blev efter lite tok vääldigt lyckad!
Carro bjöd på en riktigt smaskig tårta och grejer. Vi hade mycket viktigt och oviktigt att prata om, framtid och dåtid, vänner och ovänner, med mera med mera. Underbart mysigt! Tack Carro, Kikki och Kajsa för ikväll och för att ni är så himla bra! :)

När jag kom hem hade käraste Mimmikatten dille på att gå ut, och efter en stund hör jag MJAOOMORRR, ropar in Mimmi och när hon kommer in har hon ett litet sår precis intill ögat. Min lilla försiktiga fighter.. Men hon verkar inte ha tagit någon större skada som tur är! :)

Detta var jag i eftermiddags.. Fast jag är ju ingen katt. Men iaf. Jag skulle läsa min pluggbok, la mig tillrätta i soffan.. och somnade. Sov i 3 timmar! Herregud, var helt förvirrad när jag vaknade vid halv fem!
Och trots det är jag trött nu..  Bara att gå och lägga sig så man orkar vara pigg och alert imorn på förmiddagens seminarium och eftermiddagens föreläsning!

Kram och godnatt alla goingar! :)

Godmorgon!

Uppe med tuppen idag, jag och Anna A var i simhallen redan vid halv sju och simmade :) Gött!
Idag väntar plugg:


Citerat ur boken:
"Livet är inget rak och lättsam korridor längs
vilken vi färdas fritt och obehindrat,
utan istället en labyrint av passager,
genom vilka vi måste söka vår väg,
vilse och förvirrade, då och då
fångade i en återvändsgränd.

Men alltid, om vi har tron,
ska en dörr öppnas för oss,
kanske inte den vi själva
kommit på tanken att välja,
utan en som till slut
kommer att vara bra för oss."

A. J. Cronin

Måste erkänna att det är vääääldigt skönt att ha en lättläst bok för en gång skull! ;)

Även hyllan jag var så arg på häromdagen är uppe! Tack Paulina för tipset, det visade sig dock att bakom gipset var det trä direkt så då räckte lite längre träskruv :) Pappa var så snäll och hjälpte mig sätta upp den när han och farmor var här i helgen :)
Sådär! Ställde bara upp lite grejer så det inte skulle se så tomt ut, vill gärna ha ett par snygga bokstöd och ett par grova ljusstakar :)
Gillar´t!

Nu är jag så hungrig att jag måste ha frukost! Mums!

Kraaam

Doftljus :)


Köpte med mig ett otroligt väldoftande ljus hem från Ute & Inne en dag i förra veckan, så nu ska det dofta jasmine i här hemma minsan :D

Köttfärssåsen står och puttrar på spisen och jag försöker ladda upp inför kalkyleringsuppgifterna som ska göras ikväll..! Har jobbat hela dagen ju och vill egentligen bara sätta på en bra film och mysa. Eller fortsätta läsa min braiga bok. Men får ha det som belöning efter att uppgifterna är klara! :) 
Imorn ska min projektgrupp sätta igång arbetet på riktigt, vi har ett möte med Thor, rektor på Nuntorp, inbokat imorgon förmiddag! Kommer nog bli riktigt intressant detta :)

Har flera kompisar som fyller år denna veckan också :D Första kalaset blir på onsdag kväll då vi ska till Carro för att fira hennes 22 års dag, och på lördag kväll blir det 20 år fest för Sebbe! :D

Fullt upp hela veckan med plugg, jobb, firande och ännu mer plugg.. Ska försöka hinna med lite träning också - nyttigt och kul! :)

Kram på er!

RSS 2.0