Bingolottokväll!

Händelserika lediga dagar ;D Nuntorpsdagarna igår och liten stund idag, kul! :D Vi var hos Carro och grilla igårkväll med henne Denice Simon och Emil - trevligt!
Sedan åkte vi vidare till crusingen i Trollhättan :D
Massa fina bilar!! Träffade på barndomskompis, åkte Camaro och träffade fler vänner ;D
Blev de till att vara chafför åt gänget som var på Åsbro på grisfest mitt i natten också ;D

Idag har Edde och mamma varit här :D Mkt trevligt!!! :D
Saknat dom<3 Firade morsdag :)

Nu ska vi fortsätta våran Bongolotto/skvallerkväll hos Kikki och Carro :D

Pusspuss

Rastlös

Hade det vart en vanlig dag så skulle jag stå i gropen hos kossorna och mjölka nu. Men jag har vart ledig från halv nio.
Nu är jag rastlös, är inte van att inte jobba. Kan itne riktigt sova heller. Behöver ta det lugnt men funderar på å laga mat iaf :) Vi ska laga köttf'rslimpa idag, får se hur detta går:P
Är det inte lustigt att man sett fram emot sin lediga tid så länge men när den väl infaller så tänker man att nu kunde jag jobbat och tjänat pengar istället ?
Jaja, det är nog bara för det regnar. Blir lätt deprimerad i sånt väder:P
Var och red Caisa förut också, då var Hanna där :) Det var kul att träffa henne, hon som brukar rida Caisa men hon läser till polis i Stockholm nu så hon är inte hemma så ofta.
Vi fick oss en lektion, vädigt nyttigt! Har längtat efter att rida för någon och få lite tips och hjälp med övningar och hur jag ska rida henne. Kommer nog ha träningsvärk i magen imorgon ;)

Pusspuss

Några timmar ledigt

Har som vanligt ledigt nu mitt på dagen, både för och nackdelar.
Men det burkar ju vara någon hemma här på Västergården, men nu är det ingen alls :/ Ska snart gå ut med Carro och Kikkis hundar iaf, sötisarna :)

I helgne är jag ledig!! Det betyder att jag ska mjölka två pass till och sedan inte förän måndag antagligen :D
Visst är det mysigt med korna men de e sjukt gött att få sova längre på morronen än halv fem:P

Lördag och söndag är det ju Nuntorpsdagarna också! Självklart ska man dit :) Kommer säkert träffa på massa roligt folk :) Mamma och Edde kommer hit på söndag och hälsar på, ska bli spännande eftersom Edde aldrig har varit här:P Får se vad han tycker ;) Jag trivs iaf SUPERbra här på Västergården!! :D Har ju så världens bästa sambo Denice och Kikki å Carro som grannar :D

Jag vet att jag har lovat bilder men känns inte jätte roligt att ta nu eftersom dom dränerar runt vårat hus = ingen trappa, dike runt hela huset, ingen användbar trädgård + maskiner överallt ^^ Men inne skulle jag ju iof kunna ta.. Vi får se på detta ;) 

På lördag kväll blir det förmodligen crusing i Trollhättan också på kvällen ;)

Nu blir det mat och sedan promenad :)
Kramkram

RSS 2.0