Jobb och ändrade planer

 
12 timmars jobb igår tog på krafterna, jobbade både förmiddag och kväll, så unnade mig en sovmorgon idag 😊 Var riktigt skönt! (ser ni örhängena?! Gillar att ha hål skarpt! Längtar tills jag kan ha pärlor i 😊).
 
Ser riktigt mycket fram emot helgen, trots att den inte blir som planerat. Planen var att åka upp till Uppsala med ett gött gäng, och gå på en grisfest som en kompis tjej skaffat oss biljetter till. Hon har nyss flyttat hit och nu skulle vi åka upp och se vart hon kommer från. 
Det var planen, men det är så mycket på jobbet just nu så jag får jobba lördag förmiddag, och då blir det försent att åka till Uppsala, det är trots allt 40 mil enkel väg.. ;) 
 
Trist, men de nya planerna är himla bra de också! Hälsa på en kompis som nyss köpt hus imorgon kväll, jobba lördag fm, sen åker jag ner till Göteborg och spenderar resten av helgen med familjen ❤ Som jag har längtat efter dem! 
 
Kramar ❤ 
 

Botemedel

Hejhej 
 
Har vart lite nere idag, utan att riktigt kunna sätta fingret på varför..  Men en ridtur, tjöt med Kicki under ridningen, en varm dusch och ett telefonsamtal med en saknad vän senare så känns allt mycket bättre.
 
~~⭐~~ 
 
Omge dig med människor som får dig att skratta och må bra och gör saker som du tycker om och som skänker dig glädje ❤ 
 
Kramar ❤ 
 
 

Sunne 2015

 
 
 
Frykdalsdansen i Sunne är över för detta året, och gu vad roligt vi har haft!! 😄 Dagarna bara flyger iväg när man är där uppe, och plötsligt är man hemma i vardagen igen. Kul att kunna tänka tillbaka på riktigt roliga dagar då!! 😄 
 
Massor av dans, konserter, husvagnsliv och goda vänner! Så roligt när det är lite variation, först grill och förfest i förtälten och lite jamm med folket på campingen, sen dans, sen konsert, sen dans igen och sen en till konsert å till sist mer dans! :D 
Magnus Uggla, Stiftelsen och Rosenström levererade!! 
 
När jag kom hem vid två idag gick jag raka vägen till soffan, somnade och vaknade efter 5 timmar.. Lite trött kanske..!? ;) Nu har jag ätit, kollat film så nu ska jag försöka somna för natten.. Vet inte om det kommer gå men borde ju, jobb imorgon igen! :) 
 
Kramar ❤ 
 

RSS 2.0