Första advent

"Adventstid kom till mitt ensamma hus
Jag sätter i staken ett sparat ljus
Något skall ske bakom frostig advent
Jag väntar en gåva som herren sänt"
 
En rolig och mysig helg är till ända och jag sitter här i soffan efter att ha stängt av tvn när Maria Lang-deckaren var slut.
 
Glöggkväll/Idremöte hos Linnea i fredags, å vad jag tycker om mina goa goa vänner! Vi har bara så mysigt och roligt tilsammans! Snaart åker vi iväg till Idre och som jag längtar!! En vecka med de bästa vännerna i världen, skidåkning, skratt, mys, bastufester, nyårsfirande, dans, mera skratt, god mat och att bara vara tillsammans! I somras träffades vi näst intill varje dag och hittade på roliga saker tillsammans, vi badade, grillade, dansade, åkte till Grebbestad, trampade trampebåt, åkte till Sunne, åkte vattenskidor.. ja vi hade en helt underbar sommar i många avseenden! Nu blir det inte att vi träffas lika mycket längre tyvärr, men när vi väl gör det så har vi så trevligt så! Idre.. jag längtar!! 
 
Jo föresten, har jag skrivit att jag längtar till Idre?! För det gör jag, längtar till Idre alltså. 
 
På fredag vankas det träff med vännerna igen, för då är det dags för kalas..! ;) Ser verkligen fram emot det!! :D
 
Imorse vaknade jag hos pappa när han väckte mig innan han skulle till jobbet, för att säga hejdå ♥
Gillar verkligen de gångerna jag och min kära bror får lite egentid, som i morse över frukosten. Bästa brodern i världen!
Hann med ett par timmar på stan innan jag åkte hem till mor och blev bjuden på mat och glögg :) Mysigt! 
 
Min vy just nu, här hemma i Dalsland :)
 
Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon blir det plugg och bakning! :)
 
Kramar ♥
Ps. Sa jag att jag längtar till Idre? Ds.

Morgonstund

Morgonstund i soffan med Mimmsan innan vi tar tag i dagen. Njuter av min trälådekonstruktion som jag fixade igår. Den är fin. Mycket finare i verkligheten än på en mobilbild med dåligt ljus.. ;)
Sen så blev jag så himla lättad igår också, jag fick tillbaka tentan som vi gjorde i första kursen. Och jag fick GODKÄNT! Så väldigt glad. Nu kan jag lägga den kursen bakom mig och bara fokusera fullt ut på Anatomi och fysiologi. Och det ska jag göra också! Jäklar i min lilla låda att jag ska plugga!! Detta SKA jag klara! Så är det bara. Peppad.
Idag ska jag plugga, såklart, hämta mina julsaker hos Mikael i Bolstad (har inget eget förråd så får ha dem där, snällt!), och ikväll blir det glöggkväll hos Linnea med Idregänget :) 
 
Anettes kommentar gjorde mig också glad! 
 
Kramar ♥

Swimrun och minigran!

Ikväll har jag tränat med Mikael, Linus, Pettsson och Amanda :) Först sprang vi en runda på 5 km, och efter det var det simning som gällde! 
Vanligen brukar jag föredra att springa själv, hålla mitt eget tempo osv. Men idag var det riktigt kul och gött att springa med de andra!! :)
 
Alltså, det var väldigt längesen löpningen gick så bra som den gjorde idag, så lätt det gick! Vi sprang på i hyfsat tempo hela rundan, trots halka, och jag kunde dra på mycket mer när vi närmade oss Råda igen. Trodde att jag skulle vara lite mör i bena efter gårdagens löpnig, men inte alls! 
Ååå så gött! Och vad roligt det är när det känns bra! :D 
Peppad för mer löpträning nu! Göteborgsvarvet- here I come! :D
 
Imorse fick jag springa från bilen för att hinna med tåget, men jag hann. Sen var det föreläsning om Blodet och Sårläkning under dagen, timmen innan lunch måste jag erkänna att jag somnade till under föreläsningen.. inte okej att inte sova på nätterna! 
 
Iaf så passade vi på att njuta i solen under lunchen, och när jag kom hem gick jag en vända i skogen. Så gött!
 
Har satt in en minigran i vardagsrummet också, och hängt upp en ljusslinga i den. Nöjd! På söndag är det första advent..! :)
 
Kramar ♥
 

RSS 2.0