Nyårshälsning

Skidor, afterski, sofhäng, snö, sol, massa minus, några plus, utgång, korvgrillning i backen, pizza på Dantes, mer skidåkning, dans på bord och stolar, utnämnda till nästa partybilder två dagar i rad på afterskin, kylskåp, tallar, mys, gemensamma frukostar, middagar i stugan och så mycket mer. Som födelsedagsfirande för Sara som fyller år idag- grattis igen vännen! 
Bordet är dukat för trerätters och vi laddar batterierna för en nyårskväll som ska firas med det bästa kompisgänget som finns! 
 
 
 
Med dessa bilder från Idre vill jag önska er alla ett riktigt gott nytt år!!!
 
Puss och kram 💜

Gymkhana och klappar

Idag fick jag ett väldigt roligt samtal från Jennylund! Två frågor, dels om jag kunde ha hästlektionerna imorgon kväll, och dels om jag ville vara med och rida gymkhana på julaftons morgon? JAAAA!!! Ska bli så himla roligt att få rida gymkhana!! Det är ju typ det roligaste som finns!! :D Alltså på riktigt, hur bra kan man börja en julafton!? 
För er mina kära vänner som inte vet vad gymkhana är, så är det lekar till häst. Man är två lag, och alla i lagen har varsin häst alternativt en häst per lag. Lagen ska sedan tävla mot varandra i olika grenar, som slalom, träffa en boll i en hink, man kan galoppera fram, hoppa av försöka få tag i ett äpple i en vattenskål och hoppa upp och racea tillbaka, man kan flytta en kon från ett hinderstöd till ett annat, flytta en pinne från en kon till en annan osv. Finns hur många olika varianter som helst! 
Några exempel! 
 
Att galoppera fortast möjligt och tävla är ju det roligaste!!! :D Åå ska bli så kul!!! Har ingen aning vilken häst jag ska ha eller vilka andra som ska vara med- men det löser sig tänker jag! 😉 
Det är tradition på Jennylund att det är en show av något slag, som kadrilj eller liknande på julaftons morgon kl 9.00, och efteråt bjuds det på tomtegröt i kafeterian. Himla mysigt! Inte missat ett år! Förutom Förra julen då det var lite långt att åka.. Men har faktiskt Aldrig varit med själv på någonting under alla år, så det blir två flugor i en smäll igår, både att få vara med och att det är gymkhana! :D 
 
Och att hålla ridlektioner är ju också himla kul! :D 
 
För övrigt så har jag slagit in de sista klapparna idag, och dessutom varit på Bloms med Elin. Och trots att jag inte skulle ha något så fick jag med mig en jättefin finstickad vit tröja från Vila därifrån..! 😉 Så kan det gå ;)
 
Lackar mina julklappar med rött lack och stämpel 😊 
 
Så blev årets klappar! :)
 
Var fullt av fina julkort i brevlådan idag när jag hämtade posten! Så glad! Tack allihopa ❤
 
Nu ska jag fortsätta lite till med matspjälkningssystemet innan jag somnar.. 
Tur jag har bästa myssällskapet ❤
 
Kramar ❤

Julen smyger sig på

Julgodis, plugg, julgran, skola, oväntad julklapp/present, examination, jullov, julklapparna klara, födelsedagsfirande för världens bästa Elin, jobb i stallet, förfest, allsång, bugg och träff med en kär och saknad vän. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag är det fjärde advent och det börjar verkligen kännas att det närmar sig jul. Granen gör mycket för julstämningen, så jag tog in den redan i torsdags. Köpte den på torget i Mellerud, och fick den faktiskt hemkörd av granförsäljaren eftersom han inte tyckte att min 850 som granfärdsmedel så körde han hem granen- snällt! 
 
Nu har det varit mycket de senaste två dagarna, med julklappshandling, examination som vi blev godkända i(!!) och ett mysigt och roligt födelsedagskalas för Elin i fredags, jobb på Nuntorp hela dagen i lördag, direkt till.förfesten hos Linus och sen till vidare till Båberg igår. Mycket roligt, men mycket. Det resulterar i en längre sovmorgon och dag i soffan idag med plugghäfte i handen. 
 
Jag får så fantastiskt många glädjeendorfiner av att jobba på Nuntorp i stallet. Det är så hemma, det är där jag trivs som allra bäst, bland hästarna i stallet. Få pussa på mjuka mular, mocka skit, göra höpåsar, snacka med kollegan Elin, fylla vatten, halma, gå ut och gå promenad i solen med sjuklingarn, träffa mina gamla fyrfota kompisar som jag hade så mycket roligt med under Nuntorpstiden, och ja, bara MYSA.
Åh som jag älskar det! 
 
Nu ska jag slå in en julklapp och fortsätta med de latinska glosorna.
 
Kramar 💜
 
 

RSS 2.0