Tjörn triathlon 2014!

Igår var det äntligen dags för tävlingen vi laddat för hela sommaren, Tjörn Triathlon 2014! :D Vädret var kanske inte ultimat, med mulet å lite regn ibland, men det gjorde inte så mycket alls faktiskt, mer än att det var lite kallt när vi kom upp ur vattnet ;) Men nu till det viktiga, själva tävlingen! :D
 
Jag var grymmenervös när jag och Carro stod nere på stranden i vår startfålla och väntade på att det skulle bli vår tur! Första startgruppen startade klockan 9.00, och sen var det 2 minuter till andra startgrupp och vi startade i tredje startgrupp som startade kl 9.04 :) 
Var skönt att ha Carro där så man kunde prata med henne! Även en kille från ett Brålandalag stod i vår startgrupp så pratade lite med honom också :) "Mindre än en minut till start..." Aah, hjärtart bankade som bara den! Pang! Och vi sprang i vattnet!
Jag kastade mig i vattnet ganska tidigt, kände att det var enklare att simma än att springa långt ut. 
Min plan för simningen var att få in en bra takt och rytm, att andas lungt och jobba på. Om jag skulle få panik och känna att jag inte kunde andas så var planen att ta til ryggsim, då man hela tiden har munnen fri från vattnet och det därmed blir lättare att andas. Jag har ju varit rädd för att få panik ända från början, så kändes tryggt att ha en plan. 
 
Och hur gick det nu då? Jo det gick över förväntan! Jag fick in en så bra takt, samarbete mellan armtag och andning och det gick superbra! Kändes lätt och bra :) Jag fick en kallsup ungefär på mitten av banan, så fick ta några "kärringsim"- tag för å hosta klart, och fick även stanna upp lite lätt när det blev trångt med många andra simmare omkring med mycket armar och ben, men annars kunde jag köra mitt race fullt ut! :) Dock tyckte jag det tog slut så fort!! :P Hann inte se målet föränn jag var nästan framme så kunde inte lägga in någon längre slutsprut vilket var lite synd, men jaja! :)
Klättrade upp för stegen och sprang sen för att skicka iväg Micke för cyklingen! 
Jag hade förväntat mig att cykla på ca 50- 55 minuter, och det baserade jag på mitt förra tävlingsresultat, 10.15 min på 400 m i Bokenäs. Då tänkte jag 10, 15× 4 = 41 minuter på 1600 meter, plus 300 meter till vilket skulle bli kanske 7-8 minuter till, och lite trötthet pga den längre sträckan. Så att stämpla in på 42, 44 minuter är jag jättenöjd med!! :D Bara 6 minuter efter Carro! :) 
 
Micke gjorde dessutom en grym cykling, 9 mil på 2.33 timmar! Jättebra jobbat! :D Sara trodde på att springa in på under 2.30 på 2,1 mil, men hon gjorde också ett superlopp och klocka in på 2.03!! :D Är så nöjd och stolt över bästa laget Inga Problem! :D Totaltiden vart 5.21.33! Klart godkänt!! :) 
Det var så himla roligt verkligen!! :D Längtar tills nästa gång vi får chans att tävla, lagtävlingar är ju så himla roliga! :) 
Det var ju också görroligt att lag Raka Rör I Ör med Carro, Coffe och Morgan tävlade, de med! :) 
Vi hade ju bästa hejjarklacken också, Larsson var coach, han skulle ju cyklat för oss men ryggproblem ställde till det så han fick titta på istället! Linus och Robin med också, och mamma! :) Även Coffes föräldrar Agneta och Stefan var där och tittade! :)
 
 
 
 
 
Bilder från dagen! :D
Åh vad roligt det var..!! 
 
Kramar ♥

Skolböcker och simning!

 
Nu börjar jag få koll på alla böcker inför skolstart! Det fattas fortfarande två som jag ska köpa på måndag, och två av dessa behöver jag inte förän nästa kurs, men känns bra att ha dem iaf! :) Har faktiskt börjat läsa "Att bli sjuksköterska" redan nu, för det stod att om det var någon bok vi ville börja med så var det den som gällde :) 
 
Mimmi tycker om böckerna iaf.. bra kliningsmaterial tydligen ;) 
 
Nu har jag fått vila ut ordentligen, magen e fortfarande inte helt hundra, men det börjar ordna upp sig! :) Tar hand om mig ordentligt nu, måste ju vara i full form tills på lördag när det äntligen är dags för Tjörn Triathlon!! :D Som vi längtat! Jag och Carro och eventuellt Larsson ska ses i simhallen om en timme, så vi kan finslipa inför lördag! ;) Skulle egentligen velat simma 1900 m ute innan helgen, men får nog bli inne istället. Går ju det med! :) Ska bli riktigt roligt iaf!! :D Är så glad att mamma fick ledigt så hon kan följa med och heja och peppa! Edde, pappa och Sabina är ju utomlands alla tre.. ;) Edde och Sabina åker till Turkiet idag och pappa sticker till USA imorgon, så hoppas de får de riktigt gött!! :) 
Carro skickade simsträckan till mig för några dagar sen! :)
 
Kramar ♥

En lugnare helg

I fredags firade vi Anders födelsedag när han nu fyllde 21 år! :D Firades med tacos, "glasstårta" och Disneyfilmen Iceage 3 ;)
 
I lördags stack jag och Sara iväg till Vänersborg för att testa Linns pass Bodycombat (tror det hette så), och det var superroligt!! :) 
 
Dock fick jag väldigt ont i magen fredag kväll, och det höll i sig även på lördagen.. Så kunde inte köra fullt ut på passet tyvärr :/ Fick inte i mig något att äta under hela lördagen heller.. och det var väl inte riktigt timeat att det var en väldigt körig kväll på jobbet under lördagen heller. Och nej jag borde kanske inte ha jobbat, men de var lite desperata när de ringde från jobbet för de fick inte in någon, så ja då blev det så. Tur man har goa arbetskamrater och mina goa gamla ändå!! :)
Trist att inte orka som man brukar!! Jag är ju rätt bortskämd med att i princip aldrig vara sjuk, möjligen förskyld eller huvudvärk men det är sällan, tur det!
 
Söndagen startades upp på Hamrane bakstuga med mina goa vänner, vi på bilden plus Anna (som jag förövrigt snott både denna bilden och den första av..!).
Linnea, Eric och Martin kikade förbi en sväng också :)
 
Söndagskvällen var en himla bra kväll, vi träffades hemma hos Marie och såg inte mindre än Min Favorit Film sen jag var liten!! Livet är en schlager! :D Är så glad att tjejerna också gillar den! Vi ska gå på musicalen som spelas i Stockholm nu under hösten, kul!! :)
Har för övrigt snott översta bilden här också av Anna.. Hon tar många bra hon!! ;) 
 
Kramar ♥

RSS 2.0