Ica

Bestämde mig för att ta tag i denna dag och göra saker istället för som igår och i förrgår sova bort alla timmar mellan jobbpassen! Men trött var jag så jag behövde nog sova ;)
Idag är jag pigg och igång!
Jobbat, (okey kollat ett sex and the city avsnitt och druckigt te också... ^^) betalt räkningar, handlat, hämtat ut paket som kommit med posten, tankat, lagat mat och snart ska jag iväg till hästen innan de e dags för provmjölkning! 

Inne på Ica hände något konstigt. Mitt bland allt folk och olika varor så fann jag mig själv stå och titta längtande på collegeblock, pennor, ny kalender med mera.. Sedan gick jag från blocken till krukor, burkar, tallrikar och tavelramar. Väl ute från Icas hemska parkering (har aldrig i hela mitt liv varit på en så dåligt planerad parkering!!) körde jag tvärs över gatan och gick in på Ute & Inne, där kollade jag först på hinkar i gummi och plastbukar med lock (betforburk) och gick därefter och tittade på fina, vita trämöbler, handdukar, utemöbler, lampor, tvättkorgar,  osv..

Kändes som jag gick mellan olika stadium i livet. Först skoltiden med block och pennor, sedan nutiden med tavelramar och hästfoderhinkar för att avsluta med utemöbler och vita vackra badrumsskåp.
Jag vet inte, men jag längtade lite efter alla de tre stadiumen. På olika sätt.
Kan jag få allt?När jag gick bland raderna
Tittade ut vackra saker
Funderade, tyckte och tänkte
Mindes, planerade och disku...
Nej, inte diskuterade.
Jag var själv
Och kunde bestämma
Allt och lite till helt och hållet
Enligt egna tankar och idéer
Underbart.

Caisa

Jag kom vid fel tidpunkt
Det sa du till mig
Jag förstod det sen
Jag ville inte veta
Jag vill fortfarande inte veta
För det är inget bra
Jag tänker på det ofta
Men jag får inte prata om det
Det blir så fel
Det är så fel
Jag är fast och kan inget göra


Var ute en runda på 45 min och sprang/gick igår. Skönt. Idag blir det ridning. Det blir faktiskt ridning hela veckan :)


Caisa :)

Lite allmänt sådär!

Kräftskivan igår var mycket trevlig! Det roligaste var kubbspelet ;) Haha, så dåligt har jag nog aldrig spelat förut tror jag! Till slut fick jag iaf ner två stycken på raken så då var skönt ;)

Nu är jag grymt hungrig men orkar verkligen inte laga mat. Jobbigt läge. Antingen får de bli en mackmiddag, värma något för andra gången idag eller åka iväg och handla något. Humm..  

Har börjat fundera på valet i höst?
Vi som första väljare har alltså inte fått någon endaste information alls som handlar om valet, partierna eller något liknande. Är inte det lite konstigt? Vi har ju inte en aning om vad vi ska rösta på, inte jag i alla fall. Inte de andra jag har pratat med heller. Lite info skulle absolut inte skada!

Kvällen kommer nog tillbringas här hemma, Markus ska hjälpa mig att sätta upp taklampan som jag köpte igår till mitt rum :) Det blir nog bra!

RSS 2.0