Sjukstuga

Här sitter jag i soffan och snörvlar för tredje dagen i rad. Är fruktansvärt tråkigt att vara sjuk faktiskt. 
Försöker underhålla mig med diverse lättare saker, som att läsa, rita, gosa med katterna och lille hunden, åka med i traktorn en sväng, plantera om blommor, skruva upp hyllor. Dricka te, massor av te! 
Såna här är det jag ritar, fyller i, å det är faktiskt mysigt. Inte tänka bara rita. 
 
Egentligen är det inte så illa. Men det grämer mig att jag missar praktiken. Eller ja, jag får ta igen det senare. Ska rita om schemat lite så jag får ihop timmarna, 35/vecka är det som gäller i snitt. 
 
 
Dessa värmeljushållare från IKEA tycker jag är galet snygga! Tyvärr verkar de vara fler som tycker det, för det finns bara 14 stycken kvar på alla varuhus i Sverige.. Fyra stycken i Kalmar och 10 stycken i Västerås.. Någon som ska till något av de ställena? ;) 
Ska hålla koll på när de kommer in igen! :)
 
Kramar ❤ 

Uppgradering i bilvärlden

Min kära gamla Volvo har gjort sitt hos mig. Den har varit med mig överallt, i diken, i Norrland, i ett majsfält, på snöiga vägar, på torra vägar. Den har kört fulla folk som spillt i den och den har bogserat andra bilar. Den har dragit hästsläp och kärror, och den har tagit mig dit jag vill. 
Den har varit väldigt bra, väldigt uppskattad! Men nu börjar den gå sönder lite för mkt lite för ofta och den drar lite för mycket bensin. 
Så hejdå min kära vän! 
Sedan en dryg vecka tillbaka har jag istället kört 
Den lille pärlan! En WW Polo! Gillar den skarpt!! Bara det att man har torkarblad på bakrutan som gör att man ser bakåt i alla väder..! Eller det fantastiska i att kunna svara när det ringer genom bilens display och slippa hålla i telefonen när man kör! Och vet ni vad?? ACn och rumpvärmarna i bilen fungerar..!!
Det lyser inte en enda orange lampa på instrumentpanelen..! 
 
Ja jag är helt blowed away av denna lite finingen serni. Bra grej det där med ny bil! 👌👌👌
 
Kramar ❤ 

Tapas, isklättring och poker

En vecka har gått på praktiken, och jag trivs superbra! Himla bra handledare har jag, det gör ju så mycket. 
 
Denna helgen har jag varit ledig, utan måsten. Så väldigt skönt!! Plugget ligger ju alltid över en annars. 
Jag började helgen på bästa sätt, på Pinchos med mina fina Nuntorpstjejer! Åt Tapas, hur gott som helst. Tips! 
Väldigt trevlig kväll! ❤☺
Första bilden snodde jag från Carro.
Måste vi göra om snart! 😄 
 
I lördags hängde jag och Jimmy med hans kompis på isklättring! Så häftigt. Så kul.
 
Häftigt! Och rätt svårt att få in hackorna i isväggen, så att de satt bra och inte vickade, inte bara slog sönder isen osv. Men andra försöket fick jag till det mycket bättre! 
 
Såhär glada blev vi när vi kom etta och tvåa i lördagens pokerturnering! 😄😜 Tog hem större delen av prispengarna, och vart görnöjda! 😉 Såhär i efterhand skulle vi kanske ha spelat om vem av oss som faktiskt vann, för vi hade ungefär lika många marker när vi bröt. Men vi tänkte att pengarna kom ju ändå till samma ställe, vi ska göra något roligt för dem! 😉 
 
Igår hade vi en väldigt lugn dag. Så himla skönt! 
Man behöver det ibland. 
Idag är det praktik på MAVA som gäller, gör kvällen så börjar 13.30 och slutar 22.00 :) 
 
Kram på er ❤ 

RSS 2.0