Middag för två

Igår var det tenta i Arbetsrätt I på förmiddagen, vet inte alls hur det gick. Var svårare än förväntat att hitta rätt lagar och paragrafer i boken.. Men jag satt i i det sista och svarade tillslut på allt. Så vi får se hur det gick. Tiden var knapp för många och inte bara för mig, lite skönt att veta ändå.
 
Stack till Carro och Morgan en sväng på eftermiddagen, drack en kopp te och tjöta med dem och Lars som var där för att rörmoka :)
 
På kvällen kom bästa Ruth hit och vi hade himla trevligt som vanligt!! :)
Vi lagade middag, pasta Delizie. Blev rätt gott faktiskt, bra mycket godare än vissa andra saker vi kombinerat ihop... Haha! ;)
Drack två koppar te och bara pratade. Goodgood :)
 
Idag blev det sovmorgon och jag har njutit av att inte ha det minsta som hänger över mig i form av plugg eftersom nästa kurs inte börjar förrän på tisdag. En hel helg utan dåligt samvete för att man egentligen borde plugga! ;D Räkningarna är betalda, jag har gått en promenad, nu äter jag lunch, snart iväg till stallet och den fina grå, och ikväll blir det jobb! :)
Jag har det rätt bra jag måste jag säga! :)
 
Kramar ♥
 

En gång hästtjej, alltid hästtjej!

Så himla nöjd med att jag har fått en häst att rida!
Var ute hos honom och provred i fredags med Frida, som ni vet, och sedan dess har jag ridit lördag, måndag och igår :) Det känns så fruktansvärt naturligt för mig att åka till stallet för en ridtur. I stallet och på hästryggen är jag hemma. Det är bara så skönt att känna känslan av att sitta på en häst, rida och få den dit jag vill i arbete. Jag kan rida och det är riktigt roligt att märka trots att det var rätt länge sedan jag gjorde det seriöst sist.
Ca två år sedan jag var medryttare sist, då på Zazo och Chess :)

Chess
Zazo :)
Zazo på dressyrlektion för Stellan :)

Fina Zazo!
Chess :)
 
Nu har jag denna fina grå som min ett par- tre dagar i veckan och det är precis lagom. Fast igår när jag satt av så kändes det skittråkigt att behöva vänta flera dagar på att få rida igen.. Tänk att beroendet kommer så fort igen.. ;) hehe.
 
Nöjd tjej! :)
 
Just nu håller jag på att baka bröd och skicka in lite foton till en ansökning :)
Resten av dagen blir det tentaplugg och simning :)
Det är så svårt att plugga inför tentan imorgon eftersom vi ska ha med oss boken, så det enda vi kan träna på är att lära oss hitta i den boken. (Vilket kan vara bog så svårt med alla olika paragrafer...!)
 
Kramar ♥
 
 

Underbara hästar..!

Idag har jag varit och provridit en häst som jag förmodligen skall börja rida!
Jag har verkligen saknat ridningen, och det märkte jag ännu mer nu när jag satt upp på Webster. Välutbildad, stor och arbetsvillig, jag gillar alltihop!! Han har hoppat 130, kan alla skolor och är 10 år.
Det är en kompis från Nuntorp syster som äger honom :) Webster står ca 15 min med bil härifrån och det finns tillgång till ridbana på ridavstånd :)
Så förhoppningsvis skall jag börja rida honom ett par- tre gånger i veckan :D Så imorn skall jag åka dit ut igen :D
 
Fina Webster!
Carro hängde med och tog lite kort, bra att ha med sig någon mer när man ska kolla:) Carro tyckte också detta verkade jättebra så det var gött!
 
Sjukt härlig känsla att rida igen..!
 
Och dessutom har jag återupptäckt ridbyxorna, jag gillar att gå runt i ridbyxor, såå himla gött ;)
 
Kramar! ♥
 

RSS 2.0