Regn och träningsverk

På rubriken så låter det ju inte som dagen är vidare bra men den är lugn och go faktiskt :)
Plugg står på schemat idag, och så är det innebandy ikväll :)
Funderade på att åka och köpa hårfärg nu snart här, behöver färga min utväxt! Grejen är att jag funderar på om jag vill ha det lite ljusare, men det är svårt att få till när man har mörkt hår redan nu.
Får se hur det blir :)
 
Har tänkt att jag ska sluta äta så mycket bröd som jag gör nu, så till frukost idag blev det yoghurt, äggröra, gurka och salami. Åså te förstås! Saknade dock brödet alltså, det är så gott och konsistensen är också himla lockande.. Hum, får se hur jag ska lösa detta ;)
Bakade ju surdegsbröd förra veckan, blev jättebra! Om jag ska baka det fler gånger så ska jag ha i lite mer kryddor, och russin tror jag :)
 
Kramar!

Höstplanteringar och en rolig helg!

Skit också, hade skrivit ett långt inlägg om min roliga helg som bara försvann... Suck!
Orkar inte skriva om allt, men den innehöll flera roliga kvällar med goda vänner, rensning i ladugården hos en vän, blomplantering, sålt soffan utan att få in den nya, hönsbytardag, höstblommor som planterats, känslosam dag på jobbet och mycket mer :)
 
 
 
Blev nöjd med planteringarna! :) Vill dock ha mer blommor och några lyktor :)
 
Egentligen skulle jag varit i skolan nu, men föreläsaren blev sjuk så det är hemmastudier som gäller idag, ska ut på en promenad nu tänkte jag :)
 
Kramar
ps. Råkade bli så att jag ringde in till P3 igår morse och var med i fördomsprofilen.. ;) Så vill ni lyssna på det så får ni kolla sveriges radios hemsida och lyssna på podden, var runt 11 :) ds

Lampan är klar! :D

Hejhej!
Lampan blev äntligen klar förra veckan :D Efter många bedrövelser, misstag och omstarter... Men jag gav inte upp och nu är jag fasligt nöjd! :) 
 
Papperssnöre med tapetklister, virat kring en pilatesboll som är skyddad med plastfolie. Hålet är för att kunna få ut boll och plastfolie när limmet har torkat.
 
När klistret torkat och stelnat släpper man ut luften ur pilatesbollen för att kunna dra ut den ur "skalet".
 
Så här! Lite knivigt men det går :)
 
Ser ni något fel här?
Det gör jag.. Bara en av alla saker som blev fel under tillverkningen av lampan, men efter en sväng till XL så fick jag tag på kontakter som passade :)
 
:D Ignorera stöket i rummet, och titta på lampan istället :D
 
:)
 
Sååå nöjd!!! Den passar så bra här, ger fina skuggor och ett lagom ljus :)

RSS 2.0