Snacka om möjligheter!

Vet ni vad?
 
Det finns hur många möjligheter som helst för mig när jag är färdig med studierna. Hur skall man egentligen kunna välja? Det finns så himla många tjänster lediga, och de olika avdelningarna, mottagningarna och övriga arbetesplatsen inom sjukvården skriker verkligen efter personal.
De erbjuder högre lön för nattarbete, de erbjuder full lön för 80 % jobb och 20 % reflektion/utveckling, de erbjuder betald specialistutbildning och så vidare och så vidare.
 
Allt från ambulans, till barnmorska, till psykiatrin, till geriatrik, till gastro, till neuro, till vårdcentraler, till hemsjukvård, till barnsjukvård, till akutsjukvård, till hjärtavdelning, till onkologi, till kirurgi, till neo, till lungavdelning, till operation, till iva, till... ja det finns helt enkelt hur många jobb och erbjudanden som helst.
 
Det innebär inte bara att det finns hur många jobbmöjligheter som helst, utan också att det finns stora möjligheter att byta inriktning i princip hur många gånger som helst under ett yrkesliv. Och vet ni vad? Jag har inte bara min sjuksköterskeexamen, jag har också min personalvetarutbildning i grunden. Och där ökade genast möjligheterna ännu mer. Jag kommer inte att ha ett enformigt och tråkigt yrkesliv iaf, det är en sak som är säker!!
 
En kurs kvar, sedan EXAMEN!!! :D:D Den 2 juni, som jag längtar!!
 
Kramar <3 
 

Min älskade

 
Alla hjärtans dag firades som ni förstår med svärmor och svärmormor plus en norsk släkting till dem. God mat och lite choklad. Mysigt. 
Men jag saknade min Jimmy. Ska bli skönt att komma hem till honom imorgon ❤ Eller ja, när han kommer hem till mig imorgon kväll efter Norgejobb, rättare sagt. 
 
 
 
 
 
Mitt hjärta 💕 
 
Kramar ❤ 

I Norges vackra natur

 
Första kvällen 👌
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alltså man tror ju inte att det är sant!! Så fruktansvärt vackert! Och perfekta spår, kilometer efter kilometer..! 
 
Sådan lyx 👌 Det här är något helt annat än att köra varv på varv på 2 km slingan i Åmål det (himla bra det finns också såklart!!), detta är fantastiskt! 👌 
 
Något som inte varit så fantastiskt är att jag har mått illa från måndag tills igårkväll, lite nu också men inte lika farligt. Spydde natten till igår.. Vet inte riktigt varför, om det är ändrad kost som gör det eller om jag åkt på det lilltösen hemma hade i helgen.. 
Usch vad det är jobbigt att må illa!! Och när man inte är hemma heller.. Man vill ju verkligen kunna njuta av detta stället och utnyttja dessa spår, men det är inte förrän idag som jag känner att det kändes bra att åka. För att åka när man inte mår bra, det är inte kul. Eller ja, söndagskvällens tur och måndag morgon var okej. 
 
I måndags tog jag det blåa slingan upp på fjället, först långt upp, upp, upp och sedan lite flakt, sen brant nedför..! Ramlade i första branta (se bild 🙈) sen tog jag av skidorna och gick ner, arg. Och på gränsen till gråt (ingen frukost i magen och början till illamående). 
 
Så när jag idag kände mig stark och dessutom klarade att åka hela branta vägen ner utan att ramla så var jag himla nöjd! Skönt att få avsluta så ☺ 2,5 timmar blev det idag i solen i spåren. Så skönt! 
Plugga skulle jag göra också, men det har gått sådär måste jag erkänna. Koncentration är på botten. Hoppas jag kan köra järnet med plugget dels på färjan hem imorgon, men också hemma torsdag em och fredag. Då ska nog tentan på fredag lösa sig. Hoppas jag. Önska mig lycka till! 
 
På måndag blir deten dag på ambulansen igen, ska bli så roligt!! 😄 
 
Kramar ❤ 

RSS 2.0