Earth hour


Glöm inte att släcka alla lampor och så mycket annat som går på ström som möjligt hemma en timme ikväll!
Mellan 20.30 och 21.30 är det Earth Hour, och många runt om i världen släcker ner sina hem och tänder levande ljus istället. Jag ska vara en av dem, gör samma sak du!
Det sparar både pengar för dig själv och är bra för miljön. Och dessutom jättemysigt :)

Är hemma i mitt eget hem nu igen på en kort visit. Drar neråt Götet imorn efter jobbet för att fira Eddes födelsedag som var i fredags med en resturangmiddag imorn kväll :) Måndag blir det en sväng på stan med Tobias och på tisdag åker vi :D

Kram på er! 

Semla


Just nu sitter jag och njuter av halva denna semla, andra halvan tar jag framför Let´s Dance ikväll! :)
Christina, henne jag jobbar med denna veckan, var snäll och köpte med sig semlor förut för att avsluta vår vistelse här på ett smaskigt sätt ;)

Om en stund ska jag gå ut och kvällsfodra hästarna :) Dagen har varit väldigt stillsam, mest suttit och bläddrat i pluggböckerna åså. Förändring som tillstånd bland annat. Ska ta med två tre böcker samt ett par stenciler till Teneriffa (Vi åker på tisdag!!! :D:D ) för att inte missa för mycket pluggtid. Dessutom är det ju mycket mer lockande att ligga i solen på stranden och plugga än hemma i soffan.. Eller hur..?

För övrigt har jag börjat vänja mig en aning vid den nya klippningen. Eller egentligen inte. Mest accepterat att jag inte kan få tillbaka mitt tjocka långa hår på ett bra tag.. :( Fick smått panik förut och tyckte att jag inte kunde visa mig ute, att jag skulle skaffa löshår och letade överallt på nätet hur man fick håret att växa fortare. Sen lugnade jag ner mig och tänkte att, jaja, det finns bra många fler saker som hade varit värre. Jag är ju inte snaggad iaf.

Kram!

Frukost!


En god och nyttig frukost :) Havregrynsgröt med äpple och valnötter med lite, lite sirap över, smörgåsar med rökt skinka och tomater samt lite sallad och ett glas lingondryck - mums!

Förövrigt så har jag inget hår kvar. Var hos frissan igår och han frågade om han skulle klippa upp det för att få volym. Nu finns det inget kvar. Typ alls. 
Om jag ska säga något positivt så är det att allt slitet garanterat är borta...! Och mycket av det tjocka friska håret också..
Ledsen tjej som knappt kan sätta upp håret i tofs :(
Och nej, ni får ingen bild.

Kram på er!

RSS 2.0