Godmorgon, ni kan kalla oss De insnöade!

Ska egentligen iväg och jobba som vanligt men det är inte plogat, det snöar massor fortfarande och det blåser en hel del.
Riskera att sätta sig fast efter 10 m och inte kunna bli uppdragen eftersom hyresvärden är i Vbg och kör snö, eller ringa jobbet och förklara läget?
Ringde chefen redan igårkväll så dom är ju beredda men det känns ju inte så kul att arbetskompisen får ta två mans arbete själv..!
Fast vad gör man? Får jobba på extra bra i em om jag kommer ut då!


Snöööö, snööööö, snööööööööö!

Ska försöka ta lite bilder när det blir ljust :)

Myyyys!


Min julpyntade hyacint! :D
Material: Sytråd, grönmossa, en fin skål, rött sidenband och en hyacint i valfri färg ;) Min är vit:)
Lindade mossa om hyacintens rötter och jorden som fanns runt röttterna. Virade sytråd runt mossan så den satt fast. Och efteråt rött sidenband som jag knöt en rosett av. Satte "bollen" i en fin skål jag hittade på Tjolöholms julmarknad :) Tycker det blev fint! :)


Lite julfint :) Jag älskar det!! Bara stolsdynorna som ska kläs om också :)
Adventsljusstake


Dörrmattan :)
Mitt rum :) Inte klart men lite iaf :)

Nu har vi dessutom gjort julapelsiner, alltså satt nejlikor i spelsiner och hängt upp dem i röda sidenband i köksfönstret. Så nu luktar det supergott!! :)

Nu ska jag sova, upp tidigt imorn :)

Kramar :)

Fortfarande i pyamas.

Går runt här hemma och bara skrotar.. I morgonrock och pyamas har jag julpyntat med Denice, sen kom Kikki över och vi åt frukost, och nu har jag lagat mat till och D innan hon åkte till jobbet.
Med min bil. Så jag kommer ingen vart. Idag heller.

Hoppträningen är inställd ikväll, lika bra eftersom transporten är insnöad och det är riskabelt att vara ute på vägarna nu, särskilt med häst bakom! Dessutom har jag ont i vänster tumme sedan igår.
Jag och Carro var ute och red, hennes häst var hyfsat pigg och for runt som en boll. När hon hoppade till extra en gång så hoppade även Caisa till och jag tog emot mig med tummen mot manen, tummen var dessvärre vriden åt fel håll. Igår kväll kunde jag inte ens knäppa min jacka själv..
Nu är det bättre även om jag inte kan ta i med den.
Hoppas det är bra imorn i tid till jobbet :) Borde den vara tycker jag!!

Nu funderas det på vad jag ska hitta på resten av dagen.
Vad jag kan (borde) göra:
- Frosta av frysen
- Städa
- Diska
- Hämta posten

Saker jag vill göra:
- Julpynta mer
- Baka pepparkakshus
- Hoppträna
- Hälsa på Carro Å
- Göra hyacinten fin med mossa

Om jag kanske börjar med något roligt, så kan jag fortsätta med det mindre roliga sedan för att efter det avsluta med något kul?
Kanske? :)


Börjar med hyacinten!!

RSS 2.0