Regn och rusk

Hej nu var det ett tag sedan jag skrev här, men har inte haft tid och lust att printa ner några rader så då har det fått vara.

Nu sitter jag hemma hos pappa i Göteborg med en kopp te och tar det bara lungt. Kanske ska träffa Matilda, kompis som jobbar med hästar och bor i Tyskland men är hemma på semaster nu, senare. Annars blir det till att hyra en rulle med pappa :) Brorsan drar på bio ikväll med Jesper och Sebbe, Bröderna Karlsson, är gött sugen på den jag med men de e ju premiär så lär la vara slut på biljetterna.. :/

Var inne i min barndoms favoritgodisaffär på vägen hit idag! Gårda Johan. Jag och min bror frågade alltid våra föräldrar på lördagarna om vi kunde åka dit. Det var en bit att åka med vi brukade få åka dit ändå ganska ofta ;) Grejen med den affären var att det alltid fanns så många olika sorter där och det var alltid färskt godis som fanns i lådorna. Var tvungen och checka läget om det var lika bra idag som då?
Det var det! Himla gott!
Minns att vi max fick köpa för 10 kr var,  blev lite mer idag men faktiskt inte så mycket mer ;) Hehe.

Jag och Carro har massa roliga planer på G när de gäller pållarna! Hon har ju sin Cortina uppstallad hos EvaLena i Mellerud, det hade vart så himla kul om jag också hittade en rolig häst att ha på foder! Är inne varje dag på olika sidor på nätet och letar efter något lämpligt ;)
Är det någon som hör eller vet något som kan vara av intresse så säg gärna till! Vill ha en storhäst som jag kan träna och tävla med, mest hoppning men också en del dressyr. Älskar ju att träna dressyr, dock är inte dressyrtävlingar lika roliga ;)  
Hinder planer har vi också! Ska väl inte behöva vara såå svårt att få till några snygga hinder själva?
Har lite planer på reglar som är 4,5 x 9 cm i tjocklek och 1.5 m höga som stöd, 4 hyllkonsoller som fötter och stängselstoplar som bommar, de längsta på 2.5 m minus spetsen som vi får kapa av. Köpa några bomhållare och lite färg åså vips! Så finns där färdiga användbara hinder ;) 

Denna damen skulle jag verkligen INTE tack nej till! Så underbar tjej, saknar henne<3

Det var allt för mig just nu, kram hej!

Fest, brand och ledigt

Under de senaste dagarna har det hänt så himla mycket!!

I lördags for vi ju till Sandhem för en helt underbart rolig kväll! Massa trevliga människor, middag, sjukamp, dans och camping :D Kan ju tillägga att vårat lag helt överförväntan kom 2:a i sjukampen! ;)

När vi helt slut efter den natten kommit hem hitt ill Västergården igen och precis skulle sova så häör vi sirener och ett sprakande läte, men vi kopplade inte förän Carro ringde och sa att hon såg rök från vårat håll, då fattade vi att det faktiskt brann. Här på Västergården! Hela ladugården brann ner itll grunden och det kom massa folk och alla hjälptes åt att få ut djuren. Vi klarade alla utom nio av ca 300 tjurar.
Det jag nog trots allt kommer minnas mest från den kvällen är allt folk som kom fort som attan för att hjälpa till! Helt otroligt!

Så såg det ut dagen efter. Foto från TTELA

Nu har jag vart hemma i två dagar och badat i havet, vart på IKEA och umgåtts med mamma, brorsan och pappa. Dessutom var ju Markus och Daniel i Kungälv så det var kul! :)

Nu ska jag gå över och prata med Kikki en snabbis innan hon drar till jobbet.

Puss hej

Lördagen

HELT SJUKT ROLIG TRIPP TILL SANDHEM!!
Massa roligt folk, sjukamp, logdans, mat, camping, bilfärd... Helt grymt kul hade jag det igår!
Dock trött idag men har iaf lyckts köra halva vägen hem, jobbat och ridit Caisa :)

RSS 2.0