Ny design!

Jag är själv rätt nöjd med att designen byttes ut, den har änna vart likadan rätt länge nu.. ;) Sen är den väl inte perfekt men så länge funkar den bra! :)
 
Och vilket fantastiskt väder vi har!! Helt underbart!!
Idag har jag träffat Paulina och haft en riddate på Nuntorp, hon hade med sig Bubblan som hon rider, och som även jag fick testa! Jättetrevlig häst! :)
Därefter åkte jag in till Brålanda och hjälpte Larsson att grundmåla huset, som han sa "Perfekt målarväder!!" :)
Väldigt gött å stå i solen och dessutom göra nytta samtidigt! Tumme upp! :D
Ikväll blir det nog en sväng till Eric som fyller år imorgon, firar honom lite i förskott så att säga! :)
Duktig fotograf min far är!
 
Kramar <3

Sunnanå med far :)

Har haft en jättemysig dag med pappsen! Han tog motorcykeln och kom upp hit till mig :) Vi har ätit lunch på Sunnanå Hamnkrog och gått runt bland sjöbodarna. Blev, mycket spontant, visade två av sjöbodarna som var till salu! Men nja, vi kom fram till att man nog får mer för pengarna någon annanstans ;) Även om det var riktigt gött att gå i solen vid vattnet en stund :)
Pappa satte upp en antenn till mitt internetmodem också, så nu är mitt internet liiite snabbare! ;) Jag är nöjd, pappa fattade inte riktigt grejen med att vara glad för 1,38 Mbit/s i hämtningshastighet! Hade ju 0.38 förut så detta är görbra! Och vet ni vad, kollade igen och nu har jag 1,87!! Minsann! Det ni! ;) Att pappa har typ 98,5 är en annan sak.. Skillnaden mellan att bo utanför Mellerud och inne i Göteborg ;) Haha!
 
Kramar <3
 

Skorpor

Bakade mandelskorpor igår, med smak av kardemumma och lime- mums!
 
Kramar <3
 

RSS 2.0