Hundträning med Zero

Hade en väldigt trött hund här igår kväll! 
Han och jag var på träning igår, i hundhallen på Hede gård med några ekipage till. Så värdefullt att få tips och uppmuntran av andra när vi kämpar med den där lydnaden! 
Eller ja, främst är det att jobba på kontakten som gäller för oss nu i början. Zero stänger av, drar och och lyssnar inte alls på mig. Så nu tränade vi på att han skulle ta kontakt med mig. Så fort han lyssnade, eller tittade på mig istället för på de andra hundarna (som var i andra sidan av hallen) så fick han belöning. Korv, hotdogs, funkade bäst 😅
Nu är vi peppade på att träna mer!! 
 
Men idag är det skola som gäller först och främst! :)
 
Kramar ❤ 

Familjebesök och lerduveskytte

 
 
Idag har Edvard, Sabina och mamma varit här och hälsat på! Så mysigt och roligt :) Edde fick testa att skjuta lerduvor, vilket han gjorde riktigt bra! :) Jimmy är ju skytteinstruktör, så Edde var i goda händer ;) 
 
Åt rådjurssadel till middag som J lagat till och sedan min äggost till efterrätt, bägge rätterna fick klart godkänt! Var nervös för den där äggosten, kräver viss känsla för att få till den bra så var nöjd med att den blev bra😉 
 
Efter att familjen åkte hem stack J iväg för fiske och jag har målat en säng och lyssnat på poddar. Bra söndag 😊 
 
Imorgon börjar min psyk-praktik i Åmål. Ska vara på Vuxenpsyk öppenvårdsmottagning. Tycker att det ska bli jätteintressant! :)
 
Kramar ❤ 

Tjejkväll och äggost

 
Igår var jag bjuden till Camilla på tjejkväll med några godingar, vissa hade jag inte träffat på väldigt länge så det var på tiden :) Var görtrevligt!! ☺ 
 
Idag har vi inte gjort många knop kan jag säga! Vart ute med traktorn en sväng och greja lite. Det har regnat och vi har kollat film.
Jag har gjort en äggost för första gången själv, med telefonrådgivning av mamma. Den står i kylen nu och sätter sig förhoppningsvis tills imorgon när Edde och Sabina kommer hit och hälsar på! Ska bli jättekul att få hit dem! :) 
 
Kramar ❤ 
 
Kramar ❤ 

RSS 2.0