Inredningstankar

Hejhej!
Idag var första gången på länge som jag faktiskt började fundera på allvar hur jag kan göra om lite här hemma, här får ni se några tankar! Bilderna har jag snott från google.. :)
 
 
Har länge varit sugen på en ljusslinga, och nu finns ju dessa underbara slingor i form av bollar lite överallt, ska försöka få tag i ett par stycken (eller fler..) och hänga upp här hemma! Mysbelysning behövs verkligen såhär på hösten! :)
 
Tittar också efter en gammal stege.. Som bokhylla över sängen tänker jag mig (bild 2 och 3). Vill även ha en mindre variant, som på den nedersta bilden, att ha som sängbord.
Finns många saker man kan använda dem till!
Är väldigt sugen på att byta ut mina handtag i köket också.. Och på garderobsdörrarna. Dessa är i stil med det jag har tänkt mig. Å andra sidan, hittar jag en snygg och bra sprayfärg i den färg jag vill ha, mörkare metall typ, så skulle jag lika gärna kunna spraya de handtagen jag redan har här i köket.
 
Är också ute efter någon bra lösning till mitt badrum, eller ja, rättare sagt badrumsförvaring.. Har för tillfället en vagn med tre "gallerkorgar", vilket fungerar bra rent praktiskt, men inte alls stilmässigt.. Allt syns ju och ger ett väldigt rörigt intryck..!
Detta tyckte jag var bra! Undrar hur jag ska ordna med något liknande här hemma. För grejen är ju att det dessutom är så litet badrum..
 
En annan grej jag tänkt på länge nu, är att jag skulle vilja hänga upp ett tygskynke ovanför mina köksskåp, för där uppe blir som en hylla ovanpå skåpen, där jag förvarar saker jag inte använder så ofta men ändå behöver, som vaser, kaffebryggare, lite burkar osv. Som ni kan tänka er behövs det täckas för. Samma sak ovanför garderoberna i sovrummet.
Vill inte att mitt hem ska ge ett rörigt intryck, vilket det gör nu!!
Visst, saker kan jag ha och kommer ha, men jag vill bara visa de fina sakerna.. ;)
 
Det var inredingstankarna för idag!
Eller just det, jag håller ju på att måla kistan som jag har till soffbord igen.. Den är ju vitmålad, och ibland kan det ju hända att jag spiller te och inte torkar upp det tillräckligt snabbt innan den där lite gula färgen fastar.. Vilket den hade gjort nu på ett par ställen. Inte fint.
Enklaste lösningen (som jag tagit till ett par gånger nu) är att helt enkelt måla över fläckarna ;) Hehe.
Väntar nu på att det ska torka, och håller tummarna för att varken Mimmi eller Adonis ska få för sig att hoppa upp och sätta tassarna i färgen.. Hoppas!
 
Kramar <3

Terränghoppning 20/9-14

 
 
Bilderna från lördagens terrängträning! :D
Sista bilden bjuder jag på, både min min, min sits, hans grimars och suddigheten.. haha!! ;)
 
Han är så grym min fina Andy!! Han älskade verkligen terrängträning, precis som jag trodde han skulle göra! Men jag vart ändå förvånad vid vattenhindret, för han undviker gärna vattenpölar om han inte måste gå gå i dem, men här bara körde han på! Sprang rätt i och hoppade och ville bara tillbaka ner i vattnet gång på gång! Såå himla roligt!! :D :D 
Måste säga att det var svårare att hoppa upp ur vattnet än i.. Tänkte innan att det skulle vara läskigare att hoppa i, men inte då! ;)
 
Vill göra om detta!!!! :D :D Såå kul!! :D
Längtar ännu mer till Hubertusjakten nu! ;)
 
Kramar ♥

Just nu.. :)

Tar en paus i plugget och kikar in här lite snabbt!
Just nu:
- Har jag en grym träningsvärk från stationspasset med tjejjerna i onsdags!
- Har jag och Mimmi fått en ny sambo, lilla hunden Adonis som ska bo här i någon vecka :)
- Läser jag vetenskapliga artiklar och granskar dem utifrån olika perspektiv.
- Tänker jag tillbaka på myskvällen med Carro och Carro i veckan :)
- Längtar jag tills morgondagen då jag, Andy, Malin och Kagors ska iväg och hoppa fälttavlan!! Ska bli såå kul! 
- Så hoppas jag på att cellprovstagning i em kommer att gå bra.
- Ser jag fram emot gympasset med Elin ikväll!
- Är jag glad över att Mimmi och Adonis går så bra tillsammans! Hade jag aldrig kunnat tro! :)
- Tänker jag på den härliga ridturen med Kajsa igår! :)
 
 
Stor kram på er! Ha en härlig helg! :)
 
Kramar
 
 

RSS 2.0