Vi vill ha Nuntorp kvar!

 
 
Imorse samlades många engagerade elever, lärare, gamla elever, bönder och många andra utanför kommunhuset i Vänersborg för att protestera mot den hotande nedläggningen av Nuntorps naturbruksgymnasium. 
Ropen skallade tillsammans med applåder "Vi vill ha, Nuntorp kvar! Vi vill ha, Nuntorp kvar!" 
 
Jag är så himla stolt över mina vänner, över mina fd lärare, fd elever och bönderna som engagerar sig så mycket, så kämpar och kämpar och kämpar för jordbruket. Det var flera bönder som var i Vänersborg idag som kom direkt från en demonstration I Stockholm, de hade alltså kört traktor från kust till kust, för att göra sina röster hörda, för att visa att detta som händer med det svenska lantbruket inte är okej. 
Idag samlades vi i regnet för att vi är emot en nedläggning av Nuntorp, av så himla många anledningar. Det vore helt enkelt en katastrof att lägga ned skolan, för de gröna näringarnas skulle, för eleverna skull, för bygden och för jordbruket i stort. 
 
Att så många brinner för Nuntorp och engagerar sig är väl ett tecken om något att Nuntorp gjort rätt!? 
 
Beslutet som då togs idag är att det blir en tidsfrist, skolan lägga inte ner förrän tidigast 2017, och vi får se till att det inte blir en väntan on nedläggning, utan en nystart för Nuntorp! 
 
Så roligt att träffa sina gamla lärare, både de som fortfarande jobbar där, och lärare som slutat men som kom idag för att man fortfarande håller skolan kär och ser dess stora funktion! 
 
Idag var det som att komma tillbaka till sin familj, idag visades den gemenskap som är Nuntorps karaktär. Många av alla som var där idag var där för att vi har haft några av våra bästa år i livet på Nuntorp, för att Nuntorp gett oss vänner, en ny chans, självförtroende, arbeten, en ny bostadsort, kunskap, gemenskap och som sagt, en extra familj som alltid ställer upp. 
 
Så jäkla stolt över alla som var där idag! Fy fan vad vi är bra tillsammans! ❤
 
Kramar ❤ 

Do more of what makes you happy

Godkväll :)
De där små prickarna ska föreställa först Paulina på Ruben, och andra bilden är det jag och Vanessa ;) 
 
 
 Jag och Vanessa 2008 :)
 
Jag och Vanessa idag 2015 ❤
 
Har varit en del ridning de senaste dagarna, och ingen är gladare än jag för det! :) Red med Kristin i torsdags, och både lördag och söndag har jag hängt med Paulina på Nuntorp :) 
Älskade hästar! 
 
Vart i skogen och plockat kantareller också, fick ihop rätt så mycket! :D Så har rensat och förvällt för glatta livet här ;) Och bakat bullar å pluggat har jag gjort i helgen också. Riktigt skönt med en lugn helg! 
 
Imorgon ska jag till tandläkaren, sen kommer Carro för en pluggdag :) Skönt att slippa åka in till skolan varje dag. 
 
Nu ska jag sova, godnatt med er! 
Kramar ❤

Familjemys och skördefest!

I fredags efter skolan tog jag bilen ner till Göteborg för att umgås med familjen. Först lunch hos fina farmor och på kvällen var jag och mamma på myskväll hos Edde. Sov hos pappa. 
Åh vad jag älskar min familj ❤❤❤
❤ 
 
På lördagen pluggade jag en del innan jag åkte uppåt igen, stannade till i Brålanda på skördefesten och gick runt med Paulina och Viggo 😘 
Kul när det händer något på bygden! 
Fick provsitta rallybil på skördefesten :)
 
På kvällen åkte jag och Paulina först på kräftskiva utanför frändefors. Trevligt! Sen åkte vi vidare in till Brålanda och gick runt å tjötade med folk innan vi till slut hamnade på Håkans med ett gött gäng. Vart efterfest och grejer så kom inte i säng förrän fem.. Vart lite trött idag kan jag säga ;) Men har fått pluggat, käkat med Paulina, och tagit en promenad i skogen. Mysig söndag :)
Det fina linnet har mamma virkat! Hur fint som helst, fick många komplimanger för det på krogen också! :)  
Utsikt 👌
 
Imorgon börjar veckan med examination, kateterisering och hygienrutiner. Ska bli roligt å få lära sig! :) 
 
Kramar ❤ 

RSS 2.0