Andy ♡

Idag skulle Andy ha kommit, har längtat så väldigt mycket!
Men så gick han inte igenom vetrinärbesiktningen i torsdags, så istället för att komma hit idag ska han röntgas på onsdag :( 
Är så himla ledsen över det. Solen skiner och det hade vart en perfekt dag. Istället kändes det som att solen hånade mig imorse när jag klev upp. Jimmy sa att jag skulle försöka se det som ett tecken på att göra något bra av dagen istället för att sitta inne och deppa.
Svårt. Hade ju sett fram emot Andys ankomst så mycket!!
 
Men denna dagen är faktiskt för fin för att slösas bort. Så ska ta mig ut och försöka hitta på något bättre att göra än sitta inne och tänka på hur det kunde ha varit. 
 
 
Kram ♡

Han ♡

 
Älskar denna mannen så himla mycket 💕
 
 
Nu när han slutat jobbet i Brålanda är han mer flexibel igen, så vi tog en svamppromenad i skogen på eftermiddagen, så stannade han kvar på jobbet lite längre efter det. 
Tycker det är skönt att ha honom på hemmaplan igen efter ett halvår i Trollhättan.
 
Idag ska jag på IVPA-utbildning i Uddevalla. IVPA= I Väntan På Ambulans. Ska bli roligt! Därefter ska jag jobba kvällen i hsv. 
 
På lördag kommer Andy! 😄❤
 
Kramar ♡

Dop

Jobb i förmiddags, sen direkt till dop för våra vänner Mirjam och Kristian son. Väldigt gott fika efteråt också😉 
Nu har vi en lugn stund i soffan, jag läser och Jimmy tar en powernap. Zero väckte oss x antal gånger inatt när han behövde ut.. Han var dålig i magen. Han har börjat få extra kött, rent rådjurskött, som tillskott till det vanliga torrfodret för att han ska bygga på sig inför jakten. Har nog blivit lite mycket för hans mage verkar det som. Stackarn ♡ 
Han tycker att det är supergott så han som annars inte är så noga med maten verkligen går runt och väntar på att han ska få mat. Det gäller både frukosten och kvällsmaten trots att han bara får lite kött till kvällen. 
 
Imorgon jobbar jag kväll, 14-22. Tror jag ska försöka vila både ikväll och imorgon, känner av kli i halsen och lite stel i nacken. Bara jag inte blir sjuk nu..! 
Ska dricka ingefärste som vi fick av Annsi, är rätt starkt men ska tydligen vara bra. 
 
Kramar ❤

RSS 2.0