Skärtorsdag- träning, godis och dans!

Startade dagen med frukost i soffan framför nyhetsmorgon, min favorit Tommy Myllymäki var ju där och lagade mat.. :)
Appropå mat så blir det torsk med skirat smör, kokt ägg och persilja, samt potatismos till det idag! :) Lagade det igår, så det är bara att värma, smidigt! Sååå gott är det! :)
 
Mums!
 
Har tillbringat 1,5 timme på gymmet med Carro idag, körde armar och mage- gött! :) Gullungen Tove var med å peppade också :)
 
Ska snart in till Mellerud igen för att prata vaccinationer med vaccinationssköterskan på VC :) Tänkte jag skulle promenera in, fram och tillbaka är det ju ca 6 km :) Får utnyttja det fina vädret!
Har föresten fått tid hos sjukgymnasten för knät på torsdag, blir bra att ta tag i det :) Idag känns det inte alls, men belastade det ju inte heller :)
Efter gymmet var vi inne på systemet en sväng, och medan vi körde dit, så såg vi minst 5 personer som vi kände! Alla är ute och påskhandlar idag! :) 
Jag fick med mig dessa två, den ena, jordgubbsvinet, är ju sjukt gott! Men det andra har jag inte testat förut, blir spännande att prova ikväll :)
Jag tycker det är kul att ha något lite finare att dricka ibland när det vankas kalas, inte kul att dricka vatten å cola hela tiden, så detta är ett himla bra alternativ tycker jag! Som dessutom är såå mycket godare än allt vad alkohol heter.. :)
Haha, inne på systemet förut när jag valde bland ett par olika sorters viner på den alkoholfria hyllan, "Nämen, nä den går bort, det är ju faktiskt alkohol i!" Sen inser jag att 0.5 % faktiskt inte är så mycket... ^^ (Valde dock bort den ändå..) Hehe ;)
Mimmi vill alltid vara med på ett hörn.. ;)
Fick köpt påskgodis också.. Måste ju ha något att fylla ägget med ;)
 
Dans ikväll alltså, blir nog riktigt roligt!! :D Förfest hos Larsson :D
 
Kramar ♥

Storstädning och påskpynt! :)

Idag blev det storstädning som planerat!
Såå härligt att få det gjort, dragit ut allt som gått, damsugit och skurat överallt! :) Vädrat mattor och åkt till återvinningen med kartonger och glasburkar (som svämade över...! Äter nog rätt mycket honung.. ^^)
Har också plockat in påskris, två ruskor (varav jag bara hade fjädrar till ena..). Men det blir så färgglatt och härligt när det kommer upp fjädrar :D
Fick dessutom gjort en dörrkrans av björkris som jag ska hänga upp imorn :)
Och vädret har ju varit heelt underbart idag!! :D När jag städade gick jag i shorts och t- shirt, och gick ut med det när jag hängde upp mattor åsådär, var helt uthärdligt!! :) Nu vet ju jag att man ska svettas in våren och frysa ut hösten, men det blir ju alltid tvärtom.. :P Man måste ju få känna solen värma!! Lite iaf ;)
Och titta här...!! :D En liten krokus har börjat titta upp bland snödropparna :D
Vårlycka :D
 
Ikväll har det vart skivstångspass, kul, men nästa vecka lägger jag på mer vikter :) Sur på det onda knät bara!! :(
Glömde ringa VC idag, måste komma ihåg det imorn.
 
Imorgon är det skärtorsdag och påsken börjar på riktig, vi firar med dans till Stains på kvällen!! :)
 
Kramar ♥
 
 

Påsklov!

Äntligen har vi en vecka ledigt från plugget! Arbetsrätt II slutade idag och nästa kurs Human Resources Management, börjar inte förän den 3 april, alltså onsdag nästa vecka! :) Såå skönt.
 
Firade det och att det var så himla gott väder med en tur till stallet för att pyssla om Webster, som tyvärr är dålig.
Fick rida denna sötnosen istället! :D Cayenne, ett sto som gått fälttävlan tidigare samt 130- 140 hoppning, så hon ör ju välutbildad. Nu är hon dock dräktig och i dålig kondition, hon rids lite då och då för att båda Cissi som har henne och Cayenne själv tycker det är så kul att komma ut lite :)
Och kul tyckte hon verkligen att det var idag!! :D Och jag med!!
Skönt att sitta på en häst som inte skyggar för allt, bockar utan förvarning och backar ner i dikena.. Cayenne bara traskade på i friskt tempo :)
Vi skulle galoppera lite på grusvägarna, och Cayenne ville inte sluta, hon struntade i att hon var i dålig kondis... ;) Men det gjorde ju inte jag, så det blev mest skritt i solen- såå härligt!! :)
 
Ikväll vart det träning, var på två pass i rad :) Först Core, sen Step :) Kul!
Dock så har jag ju ont i mitt knä, men det är inget roligt att vila så jag skiter lite i det.. ;) Men jag vet att jag borde vila. Tänkte ringa vprdcentralen imorn och boka tid för en undersökning.
 
Imorgon har jga bokat in storstädning och påskpyntande här hemma, samt en promenad om det är lika gott väder som det vart idag :)
 
Kramar ♥

RSS 2.0