Turist, ja visst!

Gårdagen:
Eds motormuseum och fikapauser längs vägen innan vi kom fram till underbara Sunne!
Väldigt fin, lagom stor stad med många vackra hus och trevliga människor!
Checka in på campingen, slog upp vårt tält och gick sedan ut på restaurang och åt en god middag medan vi kollade in alla bilar som åkte förbi i olika former, färger och skick.. ^^ Väl tillbaka på campingen fick man göra sig iordning så gott det gick i ett tält och bil ;) Hehe. 
Kvällen/natten blev också myyycket rolig! Massa dans, prat och skratt! Jag fick till och med upp min kära far på dansgolvet, och det vill jag inte säga var lite! ;) hehe.
Själv var jag nog tillbaka i tältet vid halv tre, med skoskav som hette duga!! Pappa hade gått och lagt sig ca 3 timmar tidigare och lämnat oss ungdomar åt vårt öde... ;D 

Idag har vi vart riktiga turister och sedan vi lämnade Sunne hunnit med:
Mårbacka
Loppis
Alsters Herrgård
Kinaparken
Medevi Brunn

Nu är vi i Motala på Nostalgi Hotellet, i samma byggnad ligger också Motala motormuseum där vi tillbringade någon timme med hyfsat coola bilar, mopeder, kameror, radioapparater och andra grejer som har ett antal år på nacken!! :D

Imorgon siktar vi på nya resmål, ev Göta Kanal, Linköping och natten tror jag tillbringas i Rättvik! :)

Hittills på resan så har jag en favoritplats (om man inte räknar kvällen i Sunne som var sjukt rolig!) och det var kuddhavet på Mårbackas fd höloft, framför Selmas film "Nils Holgerssons underbara resa". Där trivdes jag väldigt bra! ;)

 
Min vackra Mårbacka pelargon innan den utsattes för mig.. :P

Nej nu ska jag sova, och förmodligen läsa ut den triologi av Nora Roberts som jag inte vill släppa riktigt än...!! Måste hitta fler böcker av henne, de är så himla mysiga :)

Godnatt på er, hoppas ni har det lika bra som jag!
Kramar Matilda

Semester!!

Nu äntligen har jag semester! :D Jobbat 14 dagar i rad nu, så nu känns det lite som jag förtjänar att vara ledig ;) Fast det har jag kanske redan skrivit?

Igår efter jobbet var jag superduktig!! Tvättade 5-6 tvättar, rensade bland alla saker på mitt rum, städade å greja! Vill ha det fint och iordning när jag kommer hem efter allt resande! Känns bättre att komma hem då än om man bara lämnar allt som det är i en enda röra..!
Hann inte riktigt klart innan folket kom hit och det blev grillning, så ska fortsätta rensandet och packa inför Jämtland och Göteborg :) Blir ju inte riktigt tid att packa inför norrlandsresan under måndagen och tisdagen, och gissar på att jag uppskattar att sova länge på onsdag så.. ;)
Vad kan man räkna med för väder?!?! Svårt att säga! Får ta med det mesta ;) hehe.

När jag kom hem idag efter jobbet ställde jag in mig på att först ta itu med den enorma hög med disk som stod i köket efter gårdagen.. MEN, hör och höpna, då hade Jonas vart inne och diskat undan allting!! Ängel :D


Saknar redan min Zazo, hur ska detta gå tro..? ;) Längtar upp nu!! :D

Nu är det städ och packning och tja, greja lite helt enkelt! :)

Kram på er!

RSS 2.0