Hej!

Skulle bara tala om att jag lever!
Jobbar på Torstorp, med korna under dagarna, rider hästarna Chess och Zazo efter jobbet!
Trivs super! :)

Jag skaaa skriva mer och lägga upp bilder. Men det är mycket roligt som händer nu, då ligger bloggen lite på is. Och bloggdesignen är ju lite efter.... Snö är det ju faktiskt inte nu som tur är! :)

Kramkram

Hemma!!

Hemma i mitt älskade Dalsland igen! Efter en underbart mysig vecka med min kära moder ♥
De bilder jag hann ta innan kameran la av lägger jag upp senare, tänkte gå upp till min säng och förklara den min kärlek en stund först!
De hårda sängarna med de ännu hårdare kuddarna ger jag inte mycket för, men annars var hotellet och ägarna där supergulliga!! :)

Fick väckt Denice här på morgonkvisten också, upptäckte till min glädje och förvåning att de bytt ut dörrar och lås medan jag varit borta! Så då kom jag ju änna inte in... Tur att man har en kombo som var hemma och var villig att låsa upp :)
Blev iaf skitsnyggt med de nya dörrarna! Och det är också sådana där glaskuber ni vet? i en rad bredvid dörren, nice! :) De håller även på att göra iordning baksidan, trädgården, som inte har varit mer än en leråker i typ väldigt många månader nu! Lagt grus och börjat med grävmaskin. Det tar sig! :)

Näe om man kanske skulle gå och försöka sova lite nu då, behövs väl lite energi ikväll på Linus 21 års fest antar jag!! :D
Köpte en, vad jag tror kommer vara, uppskattad present med mig hem från Kreta ;)

Puss och Kram!

Mor och jag för läänge sedan ;)

In Crete!

Ni far ursakta att det ar lite svart att lasa, men hoppas pa att de gar bra anda!

Ar pa Kreta med mamma en vecka for tillfallet som de flesta sakert vet vid detta laget :)
Vi har sett en hel del, inte minst igar da vi hyrde en bil och tog oss over till sydkusten, ar pa nordkusten nu, i Kalamaki nara Chania :)
Punktering pa hyrbilen efter 5-10 minuter, byta bil, ivag igen. Vi hade med oss kartor och grejer och vi fattar fortfarande inte hur vi kunde komma saaa fel som vi gjorde!
Okey sahar, tank er Kalle Anka pa julafton, da han Langben och Musse ar uta med husvagnen och kor i de dar bergen?
Pa sana vagar var vi igar, stup pa ena sidan, berg pa andra. Vagen var en smal, valdigt smal pa sina stallen, gropig sand/grusvag med stora stenar. Kan ju saga att den vagen INTE var gjord for var lilla, laga stadsbil med sma dack. Vi visste inte om vi skulle skratta eller grata, vi gjorde nog bada delarna! Jag skrattade iaf sa tararna rann! Hahaha.
Aventyr kan man ju lungt saga!! Getterna var de enda som holl oss sallskap, huuur manga som helst!!!
Korde i typ 5 km i timmen hela vagen, upp och nedfor berg, krokig "vag" som f*sen!

Vi kom iaf fram till stranden vi skulle tillslut, Elafonissi, jattefin verkligen! Pa hemvagen akte vi den riktiga vagen kan jag lova! Akte ocksa till en Botanisk tradgard har i narheten, tyvarr sa hade inte frukterna kommit an, for tidigt pa sasongen. tog iaf kort pa citroner o lite annat tills kameran gick sonder....

Har badat i vagorna idag pa eftermiddagen, imorse sporegnade det sa vi tog oss in till Chania :) Hitta en urmysig resturang!! :D

Na nu fryser jag, ska ga upp till mamma och lasa, shit vad manga bocker som hinns med, ar inne pa min fjarde eller femte :P

Ha det underbart!
Kraaam

Nar jag komemr hem ska jag rida! :D

RSS 2.0