Åre

Vi åkte hemifrån i söndags em, och kom fram till stugan vid 23.30. 
Att vakna upp här på måndag morgon 👌 Precis efter denna bilden togs började det dock spöregna😅 
 
Vi åkte vidare mot Åre ☺
 
Vi kom fram till campingen som vi hade bokat stuga hos, och det kändes lite.. ja nedgånget, men vi tänkte att vi vill ju ha det spartanskt! Sen kom han som ägde det, och först hade de inte sett vår bokning, jag hade bokat på booking.com, och hade bokningsnr och allt. Han sa att han måste ha missat den för det skulle han ha kollat manuelt.. Sen sa han att han hade en stuga, men där fanns det inget vatten för det hade frusit sönder i höstas och det var inte lagat än. Så det skulle finnas fulla dunkar med vatten istället i stugan. 
Jaha okej.
Vi gick till stugan och när vi öppnade dörren så kände vi bara att..  näe vad är Detta? Ofräscht och sunkigt som fasen. Köksvrån var under all kritik. Nä fy. Vi gick för att kolla duschar osv. Öppnade dörren och det luktade både instängt och ofräscht. Det fanns visserligen en bastu som man kunde få hyra för 200 kr för 90 min.
Det fanns en grillkåta på anläggningen som vi frågade om, men nyckeln hade försvunnit i våras någon gång.. 
 
Jag ringde min kära far och frågade hur man gör, han tog fram numret till booking.com och berättade att vi var väldigt missnöjda, och nämnde stugan, att vattnet inte funkade (fanns en dunk men med lite gammalt vatten på botten), att de inte visste om vår bokning och att dusch och toalett var ofräscha. Hon rignde upp campingägaren och ringde tillbaka till mig direkt. 
Vi skulle få pengarna tillbaka  (3600 kr för 6 nätter). 
 
Så skönt!! Vi var verkligen inte nöjda alls! 
 
Nu skulle vi bara hitta något annat ställe att bo på..! 😉 
Tur för oss så är det lågsäsong här och Jimmy hitttade ett boende som verkade bra, vi ringde ägaren som var himla trevlig. Han sa att han gärna hyrde ut, men att de själva skulle dit nu till helgen för att städa och fixa inför sommarsäsongen. Vi så att vi gärna tar det måndag- fredag. 
Kommer fram och.. Det är värsta drömboendet!! Helt nybyggt i området Sadeln i Åre Björnen. En lägenhet med 6-8 bäddar, två toaletter, bastu och dessutom terass med spabad! 
Sen pratade vi med ägaren igen och han hade ringt sin polare som tydligen ägde lägenheten över denna, så vi får hyra den fredag- söndag! 
Hur bra som helst! Priset? Totalt 4200 för 6 nätter. Alltså bara 600 kr mer än för campingen.. 😉 Fattar inte hur de kan ta såna priser för en unken campingstuga när det finns såna här boenden till typ samma pris?!
 
Är så glad att vi klagade och bytte boende för hela semestern räddades upp! 
 
 
 
 
 
 
 
Älskar detta stället! 😍
 
Kramar ♡Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0