Den ofrivilliga renoveringen fortsätter!

Äntligen börjar vi se ljuset i tunneln med huset!! Vi har hela väggar och helt golv ❤ Vi har valt tapeter, eller ja en är kvar att välja men det är Jimmys lilla extra som han vill ha lite speciell. En av väggarna i köket ska bli med tapet för att bryta av allt det vita. 
 
I vardagsrummet blir det den här snygga tapeten:
 
Och i matrummet blir det den här söta:
 
Tror att det kommer bli superbra! 👌😊 
 
Såhär såg huset ut igår em:
 
Vi har alltså tagit ner en vägg (syns bild uppe till vä.), eller ja halva väggen för att få in mer ljus och så ser man kaminen när man kommer från hallen- mysigt! Vi valde att behålla timmerväggen där också, kommer fixa till den på något snyggt sätt. Jimmy har ideer och då brukar det bli bra! 😊 Där det sitter gips är väggen under trappan, där ska tapeten som vi har i hallen tillbaka, samt bröstpanel. Så det blir som det var innan där. 
Demna tapeten har vi i hallen, och den blir kvar- är så fin! 
 
Bild uppe till höger visar köksväggen där vi ska ha en tapet, vi ska kolla på det ikväll när Jimmy kommer hem från Polen ☺ 
 
Bild nere till vä. Visar matrummet, där den blommiga tapeten skall upp. Idag har målaren tagit ner den tapeten med text och börjat spackla alla väggar. 
 
Bild nere till hö, är vardagsrummet, där den vita medaljongtapeten skall upp. Det är rätt mörkt det rummet så det behövs något ljust där. 
 
Golvet skall vi bestämma oss för också, vi har ett hum om vilket som skall läggas, men vi ska fundera lite till på det. 
 
 
 
 
Något liknande de golven, 1 stav, lite mörkare och samma golv på hela nedervåningen. Men som sagt, inte bestämt oss än ;) 
 
Kramar ❤Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0